گاهی به خودکشی فکر میکنم با اینکه خیلی دعا و چله و نمازو .... میخونم ولی گاهی دلم میخواد نباشم و بمیرم و خودمو خلاص کنم با اینکه یه بارم تو عمرم خودکشی نکردم ولی هر وقت جدی به خودکشی فکر کردم و خواستم تصمیم جدی بگیرم و توی نت دنبال راه حل گشتم یهو یه آیه و سوره قرآنی یا حدیث و یا حرفی از یه شخص یه نوری توی تاریکی زندگیم شده 😔❤️ و باعث شده به زندگی امیدوار بشم ؛ نمیدونم چرا هر وقت به خودکشی فکر کردم یه اتفاقی افتاده که پشیمون شدم یه بارم خیلی ناراحت بودم و دلشکسته 😔💔 داشتم تو نت بازم دنبال راه حل خودکشی میگشتم یهو یه عکس از غسالخانه به چشمم خورد بازم پشیمون شدم ؛ هر وقت ناامید شدم و خواستم خودمو خلاص کنم نمیدونم چرا خدا یه چیزی رو میفرسته حالا یا پیام یا عکس نوشته یا یه شخص یا ایه قرآنی و .... ولی واقعا خسته ام 🥲😓😔💔 ای خداااا میدونم همه زندگی سخت دارن ولی من دیگه نمیخوام باشم تو دنیا کاش تموم شه زندگیم یه بار جدی رفتم دنبال قرص برنج حاضر بودم ۵۰۰ هزار بدم ولی یه اقای جوان بود گفت برو ندارم بهم نداد گفتم ۵۰۰ میدم گفت میگم بروووو ندارم شبش تو اینستا و نت میگشتم یه سوره قرانی و یه حرف قشنگ از یه حدیث یادم نمیاد جی بود باعث شد پشیمون بشم ولی خدایی خیلی تو خانواده دعوا داریم خیلییییی دیگه خسته ام 😔💔 خیلی بده که با ۳۰ سال سن هنوز دارم درس میخونم مجبورم استخدامی قبول شم ازین شغلای دوروزه خلاص شم یه جا استخدامی قبول شدم تو ارگان دولتی شرایطشون سخت بود و رئیس خیلی دیوونه و سختگیر بود استعفا دادم 💔😔 خیلی تنهایی میکشم با اینکه اطرافم شلوغه ولی بازم احساس تنهایی دارم یه سری سختی ها بوده تو زندگیم نمیدونم تاثیری داره یا نه ولی فک میکنم اسم های مذهبی سختی زندگیشون بیشتره چون میگن هر اسمی ارتعاش داره و ... من از بچگی زندگیم و شرایطم سخت بوده ! همه رفیقام ازدواج کردن اکثرا و رفیق مجردم دارم ولی روحیه ندارم برم بیرون باهاشون
واقعا اعصاب خانواده امو ندارم پدرم سختگیر و خانواده سختگیری بودن برام خودمم اصلا روحیه ندارم اصلاااا از خودمم دیگه خوشم نمیاد دیگه نمیخوام اصلا باشم تو دنیا حتی دیکه نمیخوام به کسی وابسته بشم و کسی بیاد تو زندگیم قید همه چی رو زدم فقط میخوام نباشم یعنی خدایا من نبودم زندگیت ساز نمیزد ؟؟؟ چرا نمیزاری خلاص شم من به چه دردی میخورم برات اخه ؟؟؟ چرا هر وقت خواستم خودکشی کنم نشونه دادی خستهههه ام خستههههه 😓😢