2777
2789
عنوان

با اینکه با اعتقادم ولی گاهی

396 بازدید | 32 پست

گاهی به خودکشی فکر میکنم با اینکه خیلی دعا و چله و نمازو .... میخونم ولی گاهی دلم میخواد نباشم و بمیرم و خودمو خلاص کنم با اینکه یه بارم تو عمرم خودکشی نکردم ولی هر وقت جدی به خودکشی فکر کردم و خواستم تصمیم جدی بگیرم و توی نت دنبال راه حل گشتم یهو یه آیه و سوره قرآنی یا حدیث و یا حرفی از یه شخص یه نوری توی تاریکی زندگیم شده 😔❤️ و باعث شده به زندگی امیدوار بشم ؛ نمیدونم چرا هر وقت به خودکشی فکر کردم یه اتفاقی افتاده که پشیمون شدم یه بارم خیلی ناراحت بودم و دلشکسته 😔💔 داشتم تو نت بازم دنبال راه حل خودکشی میگشتم یهو یه عکس از غسالخانه به چشمم خورد بازم پشیمون شدم ؛ هر وقت ناامید شدم و خواستم خودمو خلاص کنم نمیدونم چرا خدا یه چیزی رو می‌فرسته حالا یا پیام یا عکس نوشته یا یه شخص یا ایه قرآنی و .... ولی واقعا خسته ام 🥲😓😔💔 ای خداااا میدونم همه زندگی سخت دارن ولی من دیگه نمیخوام باشم تو دنیا کاش تموم شه زندگیم یه بار جدی رفتم دنبال قرص برنج حاضر بودم ۵۰۰ هزار بدم ولی یه اقای جوان بود گفت برو ندارم بهم نداد گفتم ۵۰۰ میدم گفت میگم بروووو ندارم شبش تو اینستا و نت میگشتم یه سوره قرانی و یه حرف قشنگ از یه حدیث یادم نمیاد جی بود باعث شد پشیمون بشم ولی خدایی خیلی تو خانواده دعوا داریم خیلییییی دیگه خسته ام 😔💔 خیلی بده که با ۳۰ سال سن هنوز دارم درس میخونم مجبورم استخدامی قبول شم ازین شغلای دوروزه خلاص شم یه جا استخدامی قبول شدم تو ارگان دولتی شرایطشون سخت بود و رئیس خیلی دیوونه و سختگیر بود استعفا دادم 💔😔 خیلی تنهایی میکشم با اینکه اطرافم شلوغه ولی بازم احساس تنهایی دارم یه سری سختی ها بوده تو زندگیم نمیدونم تاثیری داره یا نه ولی فک میکنم اسم های مذهبی سختی زندگیشون بیشتره چون میگن هر اسمی ارتعاش داره و .‌.. من از بچگی زندگیم و شرایطم سخت بوده ! همه رفیقام ازدواج کردن اکثرا و رفیق مجردم دارم ولی روحیه ندارم برم بیرون باهاشون 

واقعا اعصاب خانواده امو ندارم پدرم سختگیر و خانواده سختگیری بودن برام خودمم اصلا روحیه ندارم اصلاااا از خودمم دیگه خوشم نمیاد دیگه نمیخوام اصلا باشم تو دنیا حتی دیکه نمیخوام به کسی وابسته بشم و کسی بیاد تو زندگیم قید همه چی رو زدم فقط میخوام نباشم یعنی خدایا من نبودم زندگیت ساز نمیزد ؟؟؟ چرا نمیزاری خلاص شم من به چه دردی میخورم برات اخه ؟؟؟ چرا هر وقت خواستم خودکشی کنم نشونه دادی خستهههه ام خستههههه 😓😢

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز میخونی؟

عآره گاهی وقتااااا ولی حالم خوش نیس اصلااا کلا استرسم کاش میشد شب که میخوابیدم بیدار نشم 

مراجعه به روانپزشک و دارو درمانی

فایده نداره باور کن چرتو پرت بهم گفت باشگاه برو شنا برو و چرتو پرت یکی دیکه رفتن اون داغون تر بود همه اش میگفت خودتو بکش بیرون از زندگی !!! یعنی جی خداییش 🥲خودمو چجوری بکشم بیرون اخه ؟؟؟راه حلم نداد اصلااا 

ان شاءالله به حق حضرت زهرا همه چیز درست میشه

فدات شم انشالله خدا ده برابر برات جبران کنه ❤

فایده نداره باور کن چرتو پرت بهم گفت باشگاه برو شنا برو و چرتو پرت یکی دیکه رفتن اون داغون تر بود هم ...

گفتم که 

باید به روانپزشک مراجعه کنی که بهت دارو بده 

شما مثل اینکه به روانشناس مراجعه کرده بودی و نتیجه نگرفتی

بی آب و تاب و توان،

عآره گاهی وقتااااا ولی حالم خوش نیس اصلااا کلا استرسم کاش میشد شب که میخوابیدم بیدار نشم

نماز باعث میشه فکر مزخرف خودکشی سمتت نیاد خودکشی عاقبت خوشی نداره غضب خداروبه دنبال داره خودتو گرفتار آتیش جهنم نکن البته اگر اعتقاد داری ولی کلا تو هردینی خودکشی نهی شده از رحمت خداناامید نباش خدا دوست داره که برات نشونه میفرسته  عاقبت بخیر بشی دختر خوب

دعای شش قفل رو بخون آرامش میگیری خواهرم. و فکرای بد ازت دور میشن

خوندم البته قبلنا خوندم یه دوره وحشتناکی تو زندگیم داشتم واقعا به چشم عقیده پیدا کردم و هر دری به روم بسته بود خیلی سخت بود شرایطم تصادف و  ....  کلی صدقه و دعا و‌.... ولی ممنونم بابت راهنماییتون 🙏

چ اشتباهی کردی که استعفا دادیشاید بعدا مسئولش عوض میشد

میدونید ارزششو نداشت خیلی بد دهن و بد اخلاق بود مسئولش و چون بیمارستان دولتی بود و من به جز بخش حسابداری ۵ جای مختلف کار میکردم دارو خونه و رادیو لوژی و ..... به اندازه ۱۰۰ میلیون ازت کار میکشید و با حقوقی خیلی کم متاسفانه باعث شد خیلیا استعفا بدن و فرار کنند از بس شرایط سخت بود خود رئیسم شرایط رو سخت‌تر میکرد و .... 

گفتم که باید به روانپزشک مراجعه کنی که بهت دارو بده شما مثل اینکه به روانشناس مراجعه کرده بودی و نتی ...

دارو فقط افسردگی داد و سرترالین بدتر شدم استرسم دو برابر شد به من یکی نساخت خودمم دارو خونه کار می‌کردم و بیمارستان شرایط سخت بود بدتر شد حال روحیم 

نماز باعث میشه فکر مزخرف خودکشی سمتت نیاد خودکشی عاقبت خوشی نداره غضب خداروبه دنبال داره خودتو گرفتا ...

ممنونم 🙏🙏🙏🙏