نیلا۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1632 عنوان کی بچش تپل بوده بلوغ شده بعد لاغر شده 87 بازدید | 4 پست دخترم۹سالشه تپلهخیلی پرخوره حریفش نیستمشوهرمم باهام همکاری نمیکنهنگرانم همینجوری هی تپلتر بشهیه سریا میگن بلوغ بشه لاغر میشهتجربه ای دارید ممنون میشم بگید هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘ 1404/01/06 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jhope_blue_side عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2818 من خودم از وقتی به دنیا اومدم تپلی بودم کلاس هفتم که پریود شدم قدم ۱۶۱ بود و وزنم ۵۰ و نسبتا معمولی بودم، لاغر نمیشه گفت ولی به مرور زمان هم قدم بلندتر شد و هم وزنم بیشتر شد بی آب و تاب و توان،
benitaam9863 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2878 من برعکسش بودمقبل بلوغ بسیار کوتاه قد و لاغر بودمبعدش بلند شدم و رو فرمالانم که چاق چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟
نیلا۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1632 من برعکسش بودمقبل بلوغ بسیار کوتاه قد و لاغر بودمبعدش بلند شدم و رو فرمالانم که چاق اخه من و همسرم جفتمون نرمال و لاغریمولی دخترم ازون اول دوران نوزادی خیلی تپل و ناز بودولی الان داره بزرگ میشه دوست دارم لاغر بشه هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘