2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه بیاین لطفا

54 بازدید | 6 پست

من بعدازظهر راب*طه محافظت نشده داشتم و فردا تاریخ پریودمه برای اطمینان بیشتر  امشب قرص اورژانسی خوردم 

اما به شدت ترشح دارم(سفید رنگ)معذرت میخوام🙏🏻

علتش چی میتونه باشه؟

آیا امکان بارداری هست با وجود اینکه قرص خوردم؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه فردا پریودی همپی میریزه بیرون اونجا مکانی برای تشکیل نطفه وجود نداره

مرسی🙏

آخه ترشحاتم زیاد بود ترسیدم

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

لازم نبود قرص بخوری اگه مطمئنی یکی دو روز دیگه تاریخ پریودته

نمیدونم هول شدم 🥺 رفتم داروخانه خانمه گفت بهتره بخوری اگه واقعا قصد بارداری نداری احتیاط شرط عقله منم خوردم 

نمیدونم هول شدم 🥺 رفتم داروخانه خانمه گفت بهتره بخوری اگه واقعا قصد بارداری نداری احتیاط شرط عقله م ...

در کل قرص اورژانسی و مثل نقل و نبات نخورین ،سالی دوبار بیشتر مجاز نیستین بخورین بزارین واسه وقتی که واقعا ریسک کردین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت