2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این چه حرفیه ، اگه به قدر کافی براش وقت بذاری و به اندازه کافی محبت کنی نه تنها خیانت نکردی بلکه خیلی هم لطف کردی براش همدم آوردی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

آره اولش خیلی عذاب وجدان داشتم. چون۲سالش بود کوچیک بود حس میکردم خیانت کردم بهش

ولی کم کم عادی شد. خداروشکر الان خیلی راضیم هردوتاشون مثل هم دوس دارم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بله خیلی خیلی ناراحت بودم و عذاب وجدان شدید گرفتم انگار خیانت بزرگی در حق دخترم کرده بودم هیچ وقت نگاهشو تو اولین ورودمون همراه نی نی ب خونه یادم نمیره خیلی مظلوم بود،،تا مدتها گریه میکردم ک چرا بچه دوم اوردیم فکر کنم بخاطر افسردگی بعد از زمانم باشه این احساسات

پسرم شش ماهه بود دخترمو حامله شدم الان دیدم کلاس دومه دخترم کلاس اول دیشب دخترم داشت به پسرم دیکته می‌گفت و اون لحظه یکی از هزاران لحظه ای بود که خدا رو شکر کردم که دوتا بچه پشت سر هم آوردم همدم هم همبازی غمخوار 

برای من چون بزرگه و خودش خیلی دوست داشت نهولی خواهرشوهرم همین حرف رو بهم زد وقتی بچه‌ی دومش اومد اول ...

منم. دخترم ۷سالشه از وقتی فهمیده باردارم روزی صد بار میاد شکممو میبوسه و با خواهرش حرف میزننه همش میگم کاش زودتر میوردم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تا حالا به برق چشمای بچه اولت نگاه کردی که وقتی به دومی نگاه میکنه چه عشقی میکنه؟

چه ذوقی داره؟

بله بچه دوم میاد چالش‌هایی هم به وجود میاد ولی این چالش‌ها باعث رشد پدر و مادر و بچه ها میشه البته که در کنارش شیرینی هم زیاد داره.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله خیلی خیلی ناراحت بودم و عذاب وجدان شدید گرفتم انگار خیانت بزرگی در حق دخترم کرده بودم هیچ وقت نگ ...

اره منم احتمال میدم ولی من بخاطر پسرم بچه اوردم که تنها نباشه امیدوارم زود به شزایط جدید عادت کنه