2777
2789

این کار منه 

حرفه ای بلد نیستم کاری ندارم خودم و باهاش مشغول کنم دخترمم آرومه فقط می‌خوابه وقت مرده زیاد دارم 

چیکار کنم 

تا دلتون بخواد هم کتاب میخونم ولی دلم میخواد یه هدف داشته باشم که براش بجنگم و تلاش کنم 

به سرم زده کنکور بدم دوباره ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و میتونم یا نه ؟؟؟ 

میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم چه هدفی داشته باشم ؟؟؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

تو چی استعداد و علاقه داری؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چی استعداد و علاقه داری؟

به درس خواندن علاقه دارم استعداد هم تو هیچی ندارم 

دلم میخواد یه کاری بکنم که تا دانشگاهی تموم میشه درآمد داشته باشم تو خونه 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

شما هر کاری کنید و هرجا که برید و هر هدفی هم به دست بیارید و بجنگید. این حس خبط و پوچی دست از سرتون بر نخواهد داشت. مگراینکه برنامه گنج حضور یا چیزایی شبیه اونو نگاه کنید و با ابیات مولانا و حافظ و سایر بزرگان هر کس دوست داشتین از من ذهنی رها بشین و در این لحظه مستقر بشین و چشمه ی شادی و حس عشق از درونتون بجوشه. و سپس حرکت کنید در دنیای بیرون هم هدفی داشته باشین. درآمد یا هر چیزی منتها اولین کارتون یادتون نره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

منم مثل تو بودم رفتم خیاطی یاد گرفتم خیلی سرم گرم بود الان باز باردارم گذاشتم کنار

خیاطی خوبه ؟؟؟ برم فنی حرفه ای ؟؟؟ 

به نظرت تو خونه میتونم با ویدیو های آموزشی یاد بگیرم یا نه ؟؟؟

کنکور بدی که چی بشه؟ 

باید یه چشم انداز نسبت به زندگیت داشته باشی 

قبل ازدواج باید به این فکر میکردی که دوست داری دقیقا چه جایگاهی تو زندگی داشته باشی 

دوست داری ده سال آینده دقیقا تو چه نقطه ای باشی 

تو زندگی چی خیلی برات اهمیت داره  

شما که ازدواج کردی ولی اگر قرار بر ازدواج باشه دوستداری نقش دقیقت تو زندگی چی باشه 

به همه ی اینا که فکر کنی و جواب درست پیدا کنی هدفت پیدا میشه 

برنامه نویسی یادبگیر عالیه

از کجا یاد بگیرم ؟؟؟ برای دانش آموزان برنامه بنویسم ؟؟؟ یا چی