2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم فقط برو دانشگاه بیا بچه داری کن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 22 پست
خیاطی خوبه ؟؟؟ برم فنی حرفه ای ؟؟؟ به نظرت تو خونه میتونم با ویدیو های آموزشی یاد بگیرم یا نه ؟؟؟

من آموزشگاه نزدیکمون بود رفتم ...اساس اولیه رو برو کلاس دیگه بقیع اش میشه با ویدیو ....ولی حضوری بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توهمین ک درس میخونی و بچه داری میکنی معلومه خیلی توانایی داری و اصلا نباید لحساس پوچی کنی تو اگر تو ...

می‌دونی گلم می‌خوام از وقت و زمانم بهترین حالت استفاده کنم وقت خالی زیاد دارم فعلا هم تا دانشگاه تموم بشه درامدی ندارم دوست دارم ت خونه مشغول به کاری بشم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درس خواندن علاقه دارم استعداد هم تو هیچی ندارم دلم میخواد یه کاری بکنم که تا دانشگاهی تموم میشه د ...

ببین تو دانشگاهم بخونی اخرم با مدرکت نمیتونی راحت کار پیدا کنی. پس برو دنیال یه هنر دیگه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین تو دانشگاهم بخونی اخرم با مدرکت نمیتونی راحت کار پیدا کنی. پس برو دنیال یه هنر دیگه.

کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی میخونم دو ترمم مونده تموم کنم برای استخدامی میخواستم بخونم که دیدم هر سال منابع تغییر میکنم منصرف شدم 

الان به نظرت چه هنری یاد بگیرم!؟؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی میخونم دو ترمم مونده تموم کنم برای استخدامی میخواستم بخونم ...

یه کاری که مرتبط با کودک باشه..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه وضع مالی شوهرت خوبه کار نکن وقتتو با چیزایی مثل باشگاهو اینا پر کن

اره وضع مالیش خوبه ولی دوست دارم مستقل بشم