2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نمیدونم واسه روسی نیم سیسی کافیه یا نه

خودم چندوقت پیش نیم سیسی زدم یک ماه بعد اثری ازش نبود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
گرونه والا سیسی ۱۱میلشما یک سیسی زدی چند شد هزینه اش پیش دکتر زدی یا نه یک سیسی بعد چه مدت رفت ؟

میگم بهت که اهواز خیلی واسه ژل خوبه

اره پیش دکتر زدم 

روفیل پلاس ۶۵۰ دو سال پیش هنوزم مونده

هنوزم همین قیمته ماه پیش خواهرم زد

کجایی شما چقد گرون

بله پروفایل خودمم  🌱 
میگم بهت که اهواز خیلی واسه ژل خوبهاره پیش دکتر زدم روفیل پلاس ۶۵۰ دو سال پیش هنوزم موندههنوزم همین ...

کرمانم

پیش دکتر نوبت گرفتم شاید اگه از آرایشگاه می‌گرفتم ارزون تر میشد ولی نمیشه اعتماد کرد 

:)