2777
2789
عنوان

کمممممممککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟

90 بازدید | 11 پست

حول و حوش موقع پریودم که بعد نزدیکی خونریزی کمی داشتم فقطم ۱ بار بدون هیچ دردی و تموم شد اولش فکر کردم پری اومده ولی الان ۲ روز میگذره هیچ خبری نیست حتی هیچ لکی حتی علائم پریودم ندارم به نظرتون چی میتونه باشه

در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟

منم اینماه اینجور بووودم نمیدونم از چیه..پنجم موعدمه خدا کنه نیاد.

الانم تخمدونم تیر میکشه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تخمدونای منم هر از چند گاهی تیر میکشه ویکی دوبار هم درد پری داشتم ولی خبری نیست

چند سیکلی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من وقتی قرص هورمونی مصرف میکنم سینه هام بزرگ میشن در غیر اینصورت قبل پری هیچ تغییری نمیکنه ولی این ماه سینه هام هم بزرگ شدن هم اینکه ترشح دارن

عزیزم منم ی باراینطورشدم اما زخم شده بودم..ان شاءالله خدادیگ ی نگاهیم ب دل مابندازه

چند ماهی میشه تست انجام دادم زخم نداشتم ولی به اونم شک دارم ولی معمولا زخم باشه خون قرمز روشن باید باشه شایدم همونه  

چند ماهی میشه تست انجام دادم زخم نداشتم ولی به اونم شک دارم ولی معمولا زخم باشه خون قرمز روشن باید ب ...

نمیدونم عزیزم منم یهواونجوری شدم..بایدی ماما یامتخصص نگاه کنه وبگه ک سالمه

ان شاءالله بارداری عزیزم

نمیدونم خسته شدم دیگه هی عقب  میندازم هی هورمونام بهم میریزه هر دفعه دکتر میرم  کلی درمان میکنم وقتی ول میکنم روز از نو روزی ازنو