sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 عنوان کمممممممککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟ 90 بازدید | 11 پست حول و حوش موقع پریودم که بعد نزدیکی خونریزی کمی داشتم فقطم ۱ بار بدون هیچ دردی و تموم شد اولش فکر کردم پری اومده ولی الان ۲ روز میگذره هیچ خبری نیست حتی هیچ لکی حتی علائم پریودم ندارم به نظرتون چی میتونه باشه در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟ 1396/11/01 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 به نظرتون میتونه لانه گزینی بوده باشه در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9784 منم اینماه اینجور بووودم نمیدونم از چیه..پنجم موعدمه خدا کنه نیاد.الانم تخمدونم تیر میکشه من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 اره تخمدونای منم هر از چند گاهی تیر میکشه ویکی دوبار هم درد پری داشتم ولی خبری نیست در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9784 شدیدا حالت تهوع دارم .یه بارم بالااوردم ..خیلی علایم دارم خدایا کمک کن من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9784 اره تخمدونای منم هر از چند گاهی تیر میکشه ویکی دوبار هم درد پری داشتم ولی خبری نیست چند سیکلی من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 من وقتی قرص هورمونی مصرف میکنم سینه هام بزرگ میشن در غیر اینصورت قبل پری هیچ تغییری نمیکنه ولی این ماه سینه هام هم بزرگ شدن هم اینکه ترشح دارن در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 ایشالا که بارداری گلم یکی دوروز طبق محاسباتم در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
xanom_aqa_ali عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 2020 عزیزم منم ی باراینطورشدم اما زخم شده بودم..ان شاءالله خدادیگ ی نگاهیم ب دل مابندازه
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 عزیزم منم ی باراینطورشدم اما زخم شده بودم..ان شاءالله خدادیگ ی نگاهیم ب دل مابندازه چند ماهی میشه تست انجام دادم زخم نداشتم ولی به اونم شک دارم ولی معمولا زخم باشه خون قرمز روشن باید باشه شایدم همونه در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
xanom_aqa_ali عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 2020 چند ماهی میشه تست انجام دادم زخم نداشتم ولی به اونم شک دارم ولی معمولا زخم باشه خون قرمز روشن باید ب ... نمیدونم عزیزم منم یهواونجوری شدم..بایدی ماما یامتخصص نگاه کنه وبگه ک سالمهان شاءالله بارداری عزیزم
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 نمیدونم خسته شدم دیگه هی عقب میندازم هی هورمونام بهم میریزه هر دفعه دکتر میرم کلی درمان میکنم وقتی ول میکنم روز از نو روزی ازنو در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟