2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل اینکه چند نوعه برای شما هم صورتی و غلیظ بود؟ و چقدر طول کشید خوب شه کاملا؟

منم همین بود، من والا چن سال پیش گرفتم کلا سیستم ایمنی خودمم قویه، فقط آبله درآورده بودم ک با کالامین سه روزه رفت خوب شدم، دیگ بدن با بدن فرق داره

عالی

رنگ صورتی

برای خارش خوبه

من روزی ۳ بار میرفتم دوش میگرفتم میومدم بیرون

فقط با آب خالی بدون شوینده

دکتر گفت زیاد برو حموم

بدنم خیلی چرب میشد 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من موقع پاک کردنش خیلی اذیت میشم مخصوصا صورتم

نیاز نیست پاک کنی

برو هی دوش آب گرم بگیر زیر آب بشور زیاد نمال ک تاول ها پاره نشن

اگه تمیز نشدن رو‌ همونا باز پماد بزن ک خارش برنگرده

نیاز نیست پاک کنی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
@dana درباره ابله مرغان اینجا میتونم از کسی راهنمایی بگیرم؟

بله، می‌توانید در مورد آبله مرغان (واریسلا) اطلاعات عمومی و راهنمایی دریافت کنید. آبله مرغان یک بیماری ویروسی شایع در کودکان است که معمولاً با تب، خارش و جوش‌های قرمز و آبدار همراه است. ### نکات مهم درباره آبله مرغان: 1. **علائم شایع:** - تب خفیف تا متوسط - جوش‌های قرمز که به تاول‌های کوچک پر از مایع تبدیل می‌شوند - خارش شدید - احساس خستگی و بی‌حالی 2. **راه‌های انتقال:** - از طریق تماس مستقیم با ضایعات پوستی - از طریق قطرات تنفسی (عطسه یا سرفه فرد مبتلا) - بسیار مسری است، به‌ویژه قبل از ظهور جوش‌ها 3. **مراقبت‌های عمومی:** - استراحت کافی و مصرف مایعات فراوان - استفاده از لباس‌های نخی و گشاد برای کاهش تحریک پوست - کوتاه نگه داشتن ناخن‌ها برای جلوگیری از خاراندن و عفونت ثانویه - حمام با آب ولرم و استفاده از لوسیون‌های ضدخارش (مثل کالامین) پس از مشورت با پزشک 4. **چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟** - تب بالا یا طولانی‌مدت (بیش از ۴۸ ساعت) - علائم کم‌آبی (کمبود ادرار، خشکی دهان) - عفونت پوستی (قرمزی، چرک، تورم شدید) - تنفس دشوار یا خواب‌آلودگی غیرعادی 5. **پیشگیری:** - واکسن آبله مرغان در برنامه واکسیناسیون کشوری ایران وجود دارد. - اجتناب از تماس با افراد مبتلا، به‌ویژه برای زنان باردار، نوزادان و افراد با سیستم ایمنی ضعیف. ⚠️ **توجه:** در صورت بارداری یا وجود بیماری‌های زمینه‌ای (مانند نقص ایمنی)، حتماً فوراً به پزشک مراجعه کنید. اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به توضیح بیشتری دارید، بپرسید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"