2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@dana ابله مرغونو نخارونم بازم جاش میمونه و کالامین از بین می بردشون؟بعد از خشک شدن میکاپ کنم چی می ...

ابتدا باید تأکید کنم که برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، حتماً باید به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید. اما به صورت کلی می‌توانم اطلاعاتی در مورد آبله مرغان و مراقبت از پوست ارائه دهم: 1. **جای آبله مرغان (زخم‌ها):** - پس از بهبودی ضایعات آبله مرغان، ممکن است جای آنها برای مدتی باقی بماند. - استفاده از کالامین می‌تواند به کاهش خارش و التهاب کمک کند، اما تأثیر مستقیمی بر از بین بردن جای ضایعات ندارد. 2. **پس از خشک شدن ضایعات:** - تا زمانی که ضایعات کاملاً خشک نشده‌اند، از آرایش (میکاپ) روی آنها خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تحریک پوست یا عفونت شود. - پس از بهبودی کامل، اگر جای ضایعات باقی مانده است، بهتر است از محصولات مراقبت از پوست که حاوی مواد ترمیم‌کننده مانند آلوئه ورا یا ویتامین E هستند استفاده کنید. 3. **نکات مهم:** - از خاراندن ضایعات خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث ایجاد اسکار (جای زخم) دائمی شود. - در صورت مشاهده علائم عفونت (قرمزی، تورم، چرک) یا باقی ماندن جای عمیق، حتماً به پزشک مراجعه کنید. برای راهکارهای تخصصی‌تر مانند لیزر یا درمان‌های پزشکی جای زخم، مشورت با متخصص پوست ضروری است. اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به توضیح بیشتری هست، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana پس ابله رو وقتی خشک شد چجور از بین ببرم؟

برای از بین بردن **آبله مرغان** (ویروس واریسلا زوستر) پس از خشک شدن ضایعات، رعایت نکات زیر می‌تواند مفید باشد: ### 1. **حفظ بهداشت فردی** - از دست زدن به ضایعات خشک‌شده خودداری کنید تا از گسترش ویروس جلوگیری شود. - ناخن‌ها را کوتاه نگه دارید تا از خاراندن و ایجاد عفونت ثانویه جلوگیری شود. ### 2. **استحمام و شست‌وشوی ملایم** - از آب ولرم و صابون ملایم استفاده کنید. - از مالش شدید پوست خودداری کنید تا ضایعات تحریک نشوند. ### 3. **استفاده از مرطوب‌کننده‌ها** - پس از خشک شدن ضایعات، می‌توانید از لوسیون‌های مرطوب‌کننده بدون عطر استفاده کنید تا از خشکی و خارش پوست جلوگیری شود. ### 4. **پرهیز از ترکاندن یا کندن دلمه‌ها** - دلمه‌ها به‌طور طبیعی می‌افتند. کندن آنها ممکن است باعث ایجاد جای زخم (اسکار) شود. ### 5. **پوشیدن لباس‌های گشاد و نخی** - لباس‌های تنگ ممکن است باعث تحریک پوست شوند. ### 6. **درمان جای زخم (در صورت نیاز)** - پس از بهبودی کامل، اگر جای ضایعات باقی مانده است، می‌توانید با مشورت پزشک از کرم‌های مخصوص یا روش‌های دیگر استفاده کنید. ⚠ **توجه:** - اگر ضایعات عفونی شده‌اند (قرمزی، چرک، درد شدید) یا تب و علائم شدید دارید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. - آبله مرغان در برخی افراد (به‌ویژه کودکان، زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف) ممکن است عوارض جدی ایجاد کند. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

@dana

سلام! به عنوان یک مشاور پزشکی، چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟ لطفاً سوالات خود را در زمینه‌های پزشکی و سلامت مطرح نمایید تا اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان قرار دهم. به خاطر داشته باشید که این مشاوره جایگزین مراجعه به پزشک نیست و در صورت بروز علائم جدی مانند تنفس سخت، درد شدید یا از دست دادن هوشیاری، باید فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید. سوالات شما باید مرتبط با سلامت و پزشکی باشد و از طرح سوالات غیرمرتبط یا درخواست اطلاعات تشخیصی/درمانی خاص خودداری شود.