زندگیم خوبه. الحمدلله خودمون و خانواده هامون سلامتیم.....ولی پول زیاد ندارم
در حد متعارف خورد و خوراکمون خوبه ....الحمدلله هیچ وقت نبوده یخچالمون خالی باشه. از لحاظ لباس و ظاهر هم خوب میپوشیم. ولی هر چی بخوام بخرم باید با حساب کتاب باشه. هیچ پس اندازی هم ندارم . یعنی اصلا نمیرسه که داشته باشم.شوهرم مجبوره هر ماه یه مقدار بذاره کنار که بتونیم برای رهن یه جای بزرگتر بریم و اجاره کمتر بدیم.حتی نتوستیم ماشین بخریم.پدر شوهرم برای همه پسراش یه مقدار پول داده بود که خونه بخرن ولی موقع ما آلزایمر گرفت و قانونا.الان سه ساله یه تیکه طلا نتوستم بخرم.شهریه دانشگاه.اجاره خونه.خرج پوشک و شیر خشک اصلا اجازه نمیده یه ذره تو خرج راحت باشم. .من اهل ناله نیستم اینجا هم برا درد و دل اومدم. چون دلم نمیخواد به شوهرم بگم.خسته شدم از بس برای هر چی که میخوام بخرم باید حساب کتاب کنم که سر ماه کم نیارم.اونوقت دو رو بریام و هم سن و سالام هر ماه یه تیکه طلا اضافه میکنن...چند دست لباس و اسباب خونه که جای خود.
خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
من هر موقع دلم ولخرجي ميخواد، ميرم كافه مورد علاقم و خودمو به ي فنجون قهوه و ي تيكه كيك خوشمزه دعوت ميكنم 😬😬😬 گاهي هم ميرم انقلاب ي شيريني فروشي و كافه قديميً هست اونجا ي قهوه با شيرني تازه ميخرم ميخورم
دیروز به اجیم میگفتم دلم میخواد برم بیرون بی برنامه و ترس از تموم شدن پول کارتم
هر چی دلم میخواد بخرم
گفتم دلم میخواد برم ی رستوران گرون بدون اینکه به منو نگاکنم غذا سفارش بدن
روس دارم برم خرید بدون چک کردن قیمت خرید کنم
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰