2777
2789

نوشته بود نیم ساعته سفت میشه ولی نشده هنوز شله خیره سرم ریختم توی قالب سلیکونی ک برشگردونم 😂😂😂حالا چیکار کنم از این اماده هاست کسی هم جز منه بدبخت نمیخوره گفتم تست کنم یبار مهمون اومد دستم بیاد چجوری درست میشه😂😂🥲🥲

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑

شیر زیاد ریختی یا خوب هم نزدی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بزار فیروزر 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی مثل فرنی غلیظ ش باید رو گاز باشه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
یخ میبنده ک 😂🥲

نه یه خورده باشه که نیم یخ بشه 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

طبق دستورش ریختم یعنی باید کمتر میریختم ک سفت بشه؟ خیلی هم هم زدم

من طبق دستور میزارم عالی میشه 

نمیدونم پس

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تا وقتی مثل فرنی غلیظ ش باید رو گاز باشه

غلیظ نمیشد لامصب فک کنم شیرشو باید کم میریختم نوشته بود سه و نیم لیوان .این دفعه چن لیوان بریزم تا سغت شه؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑

غلیظ نمیشد لامصب فک کنم شیرشو باید کم میریختم نوشته بود سه و نیم لیوان .این دفعه چن لیوان بریزم تا س ...

۲ لیوان بریز

الانم اونو بریز قابلمه بذار اجاق یذره بهش پودر نشاسته بزن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
غلیظ نمیشد لامصب فک کنم شیرشو باید کم میریختم نوشته بود سه و نیم لیوان .این دفعه چن لیوان بریزم تا س ...

سه و نیم زیاده نهایت۳لیوان

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم