2777
2789
عنوان

کی بلد پاستا درست کنه

70 بازدید | 10 پست

موقع پختن پاستا پنه تو آب روغن می ریزید؟ 

و موقعی که به سس اضافه کردید تند تند هم می‌زنید؟ 

من نمی‌دونم چرا همش پاستا ها به همدیگه می‌چسبند 

و اصلا مثل بیرونی ها نمیشه 

چیکار کنم؟ 

بله روغن می‌ریزم 

بله هم می‌زنیم 

البته یکمی بگذره زیر شعله رو کم کنی خود مواد سفت میشن 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تاثیری نداره چون به هر حال روغنش میاد رو آب 

ابکش کردی با آب سرد بشور 

اره هم میزنم

پاستا ر‌و خیلی پخته برندار ۱۰ دقیقه کافیه داخلش زنده باشه

بعد هم یه ده دقیقه تو سس بپزه

نزار مثل ماکارونی ۴ ساعت رو گاز بمونه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه تاثیری نداره چون به هر حال روغنش میاد رو آب ابکش کردی با آب سرد بشور اره هم میزنمپاستا ر‌و خیلی پ ...

نه همین کار رو میکنم دقیقا 

ولی بازم مثل بیرون نمیشه 

مقدار شیر و خامه چقدره؟ 

من یه خامه کامل میریزم 

حدود ا ا استکان شیر و یک استکان اب خود پاستا 

نه همین کار رو میکنم دقیقا ولی بازم مثل بیرون نمیشه مقدار شیر و خامه چقدره؟ من یه خامه کامل میریزم ح ...

منم یه خامه میزنم

شیر یه لیوان شایدم بیشتر ولی اب نمیزنم

و پنیر پارمسان

برای چند نفر درست میکنی؟؟ من این مقداری که میگم مال نصف بسته ماکارونیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برای 2 نفر آره منم نصفه میریزم

پنیر هم میزنی؟؟

نمیدونم والا برای من خوب میشه