2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم الان بچه اولته یا قبلا با وجود تنبلی حامله شدی؟

بچه اولمع تنبلي شديد داشتم بدون تجويز پزشك متوفورمين ميخوردم ك خيلي كار اشتباهيه فوليكولام ٧بودن هيچ اميدي واس بارداري نداشتم انقد تو اين ماهه مبارك التماس خدارو كردم ك تو اوج نااميدي ي اميد بهم داد البته هنوزم نگرانم🥺🥺

بچه اولمع تنبلي شديد داشتم بدون تجويز پزشك متوفورمين ميخوردم ك خيلي كار اشتباهيه فوليكولام ٧بودن هيچ ...

عزیزمم 

منم این روزا خیلییی خیلی از خدا کمک خاستم امیدوارم ک دعاهامون مستجاب بشه هر چی صلاحه همون اتفاق بیفته 

دکتر ب من میگه باید وزنتو کم کنی بعد پریودمم نا منظم 

اما کسایی رو میشناسم که از من تپل تر هم بچه دارن هم پریود منظم

عزیزمم منم این روزا خیلییی خیلی از خدا کمک خاستم امیدوارم ک دعاهامون مستجاب بشه هر چی صلاحه همون اتف ...

منم اونقد تپل نبودم پريودمم نا منظم نبود يكي دو روز عقب جلو ميشد ولي بازم تخمدانام ضعيف بود شما تحت نظر دكتر نيستي؟