من مدت هاست مشاوره تلفنی استفاده میکنم ولی رایگان نیست. کدوم دکتری رایگان ویزیت میکنه؟ نهایت سوال رو کوتاه جواب بدن. مشاوره م مثل همون.فکر نمیکنم کیفیت کار رایگان بالا باشه چون کسی که تخصص داره و میتونه درامد خیلی بالایی داشته باشه نمیاد وقتش رو رایگان هدر بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘♀️📚》
عزیزم من چون صدتا مشاور رفتم وبالاخره از یکیش جواب گرفتم همون و همه جا میگم ومعرفیش میکنم البته همین جا خانوما بهم معرفیش کردن شاید بدرد یکی خورد انصافا کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست و باسواده تو زمینه فردی خانواده کودک و زوج درمانی مشاوره میده هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۷ میگیره برا زوجین ۲۵۰فک کنم عالیههه خواستی ازش نوبت بگیرفقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری اینستاشم خواسی بگو بدم