2777
2789
عنوان

با نامزدم قهر کردم

393 بازدید | 40 پست

بهش گفتم ک تو روبیکا با ینفر چت میکنی میگه نه 

وقتی ام ک میگم ثابت کن عصبی میشه نظر شما چیه؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که شک تو با زبون خوش برطرف نمیکنه مطمئن باش یه جای کار می لنگه وگرنه عصبانیت نداره

خودمم همین فکرو میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم😕

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

همین که شک تو با زبون خوش برطرف نمیکنه مطمئن باش یه جای کار می لنگه وگرنه عصبانیت نداره

اینکه هرکسی هرچیزی بخواد، دلیلی نمیشه بخواهیم براش رفع سوءتفاهم کنیم. طرف ممکنه پارانوئید باشه.

مگه چیزی ازش دیدی ؟

خونمون کنار همه شب داشتیم چت میکردم بعد گفت بیا تو حیاط ببینمت دلم تنگ شده و این حرفا 

من گفتم سرده ول‌کن اونم آفلاین شد رفت روبیکا یکساعت کامل جواب منو نداد ولی روبیکا آنلاین بود 

بعد فرداش خیلی عادی پاشد گفت خوابم برده

اینکه هرکسی هرچیزی بخواد، دلیلی نمیشه بخواهیم براش رفع سوءتفاهم کنیم. طرف ممکنه پارانوئید باشه.

پایین توضیح دادم بخون

شاید داشته تو روبینو میچرخیده دلیل نمیشه 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نامزد که هرکسی نیست بعد هم توی رابطه اگه این سو تفاهمات رفع نشه اعتماد چجوری به وجود میاد؟؟؟

درسته واقعا الان اعصابم بهم ریخته 

میشه پیاممو بخونی نظرتو بگی