2777
2789

سلام دوستان دلم خیلی گرفته 

پارسال عید باردار بودم فقط خدا میدونه چقدر حالم بد بود دل خوش امسال بودم که پسرم این علائم رو داره 

بی قراره 

گریه میکنه 

بد اخلاق شده 

اب دهن میریزه 

همش دست تو دهنش هست و اشیا رو گاز میگیره لثه اش سفید شده ولی چیزی مشخص نیست 

همه اینا رو تحمل میکنم ولی 

امان از خوابش 

چرت های روزانه اش از 1ساعت شد 20 دقیقه 

تو خواب با جیغ بیدار میشه 

هیچ ژل و دارویی هم اثر نداره 

تو رو خدا بهم بگید همه اینجوری هستن یا فقط بچه من اینطوریه 

بهم بگید یه روزم من میام با دل خوش میگم پسرم دیگه آروم شده خوب می‌خوابه 😭😭😭😭😭😭

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا بچه های دخترخاله هام هیچ کدوم از این مشکلا رو نداشتن نه دندون درد نه بیخوابی تازه از یک سالگی هرچی بگی میتونه تکرار کنه 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

سلام

تجربه خود من اینه که از حدود مثلا یه هفته قبل دندون در آوردن بچه بسیار بیتاب میشد و نا آروم و بدخواب تا دندونش در میومد.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

هویج بزار توی یخچال بده دستش گاز بزنه خنکیش باعث میشه درد دندونش کم شه ژل به لثه ها نزن بعدا دچار پوسیدگی میشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
پس چرا بچه های دخترخاله هام هیچ کدوم از این مشکلا رو نداشتن نه دندون درد نه بیخوابی تازه از یک سالگی ...

هیچ بچه ای شبیه بهم نیست حتی دوقلوها 

پسر من بچه ناارومی بود و هست برعکس پسر یکی از فامیلام دقیقا یکماه اختلاف دارن ماشالله اون بچه غذاخور و آروم من پسرم ۱شب بخوابه ۸ صبح بیداره نمیشه گفت چون اون بچه زیاد میخوابه بچه منم باید اونمدلی بچه

سلام عزیزم اول از همه خدا وقت یه هویج رو پوست بکن و بشور بده دستشگل پسرت چندوقتشه؟ سیر میشه ؟

آره عزیزم سیر میشه 

5ماه و 28روز 

5شنبه واکسن 6ماهگی داره 

اینا که گفتن طبیعی هست؟ بچه ها این علائم رو دارن؟ من اطرافم بچه نبوده دارم دق میکنم نه اون آرامش داره نه من 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

شنیدم اگر با روغن بادام شیرین از زیر گوش تا پایین فک بچه رو از روی صورت ماساژ بدی به کاهش دردش کمک کردی.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

پس چرا بچه های دخترخاله هام هیچ کدوم از این مشکلا رو نداشتن نه دندون درد نه بیخوابی تازه از یک سالگی ...

بستگی به دندونش داره پسر های من هم زمان ۴تا در میارن هیچ دردی هم نداشت بعضی بچه ها خیلی اذیت میشن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خوش به حال دختر خاله ات عزیزم 

بچه هاش نظر کرده هستن 

ولی من این مشکلات رو دارم ممنونم 

آره عزیزم سیر میشه 5ماه و 28روز 5شنبه واکسن 6ماهگی داره اینا که گفتن طبیعی هست؟ بچه ها این علائم رو ...

متاسفانه وقتی مادر آرامش نداشته باشه بچه هم بیقرار میشه من خیلی نااروم بودم بخاطر افسردگی هرروز گریه میکردم دو ران سختی رو گذروندم اگر امکانش رو داری حتما حتما کمکی بگیر از هرکی 

بستگی به دندونش داره پسر های من هم زمان ۴تا در میارن هیچ دردی هم نداشت بعضی بچه ها خیلی اذیت میشن

اصلا علائمی نداشتن؟ 

خواب به هم نریخت؟