2777
2789
عنوان

استخر چی بپوشم؟😦

4660 بازدید | 125 پست

بچه ها مامانم زنگ زده از باشگاهشون دارن میبرن استخر بزن و برقص

ولی گفتن هرکی بخواد میتونه تو آب نیاد اگه عذر داره یعنی😑

بیاد فقط بزن و برقص نگاه کنه

بعد منم فردا میخوام برم عذر ندارم ولی نمیخوام تو آب برم

چی بپوشم؟😐😁

پیشاپیش بابت گفتن دکلته دنبال دار و پیرهن مجلسی تشکر مینمایم😁😁✋

دیگه نگید اینارو

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خخخخخخ

لباس شنا با کلاه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این مایو چین چینیا بپوش😁

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

مايو ديگه روش يه مانتو نخي خيلي نازك بپوش

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

والا تو استخر انواع مدل های  مایو. رو میپوشن دیگه 

نخواین تو اب برین هم چیز دیگه قاعدتا نمیشه پوشید 

فوقش از این مایو دامن دارا بپوشین 

حالا بازم هر جور صلاح میدونین 

حال متکلم از کلامش پیداست

خب مایو بپوش ویه گوشه بشین وتوی آبم نرو

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

شلوار راه راه خانواده با جوراب ضخیم پشمی 😁 دیگه غیر از دکلته و لباس مجلسی همینا رو داریم 😂

ولی من بودم از این تاپ شلوارکای ورزشی می پوشیدم احتمالا. آخه اصلا نمیتونم تصور کنم که با مایو قر بدم 😂😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی