2777
2789
مبارکه

من بعید میدونم مثبت باشه...علائمی ندارم آخه فقط پری نمیاد.ناامیدم

میگم نکنه کیست شده باشه ...ذخیره تخمدانم پایینه😔.

بنظرتون ذخیره ام چطوره؟ ۱.۶۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعید میدونم مثبت باشه...علائمی ندارم آخه فقط پری نمیاد.ناامیدممیگم نکنه کیست شده باشه ...ذخیره تخ ...

سر در نمیارم🫠

لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

فدات شم..نمیدونم‌بخدا..ولی ناامید نباش.من دلم روشکه برات

دعاتون میکنم.هر روزم شده گریه😭😭😭

کاش نمیرفتم چکاب بدم.منی که هر ماه منظم منظم بودم و ترشحات تخمک گذاری زیاد داشتم.رفتم چکاب افتادم تو هول و ولا

هیچ علائمی ندارم آخه....البته دو روز پیش سرم گیج میرفت کمی.

فردا میرم آزمایش اگه منفی بتشه آمپول بزنم پریود شم.خودم خودمو انداختم تو دردسر و استرس ...

فدات شم ی ورق خوردم نابودم کرد از خشکی منی ک هر ماه ترشحات تخمک گذاری داشتم روزای۱۲ و ۱۳...ولی دقیقا ...

من که تورابطه جنسی خیلی اذیت میشم تواین دوسال اولین باره اینشکلی میشم ولی شمابارداری برامنم دعاکن آخهه من دوماهه لترزول میخورم ماه پیشم همین بودم 

من که تورابطه جنسی خیلی اذیت میشم تواین دوسال اولین باره اینشکلی میشم ولی شمابارداری برامنم دعاکن آخ ...

توکل بخدا عزیزم.من باور ندارم باردار باشم...میگم خط تبخیره لابد چون بلافاصله نیوفتاد ک...۱۰دقیقه زمان برد...

ولی تو رو خدا همدیگه رو دعا کنیم.خبر میدم

توکل بخدا عزیزم.من باور ندارم باردار باشم...میگم خط تبخیره لابد چون بلافاصله نیوفتاد ک...۱۰دقیقه زما ...

شماحتمابارداری مبارکه عزیزم دوروزدیگه بروآزمایش 🥰😍🤩من هنوز۱۷سیکلم

شماحتمابارداری مبارکه عزیزم دوروزدیگه بروآزمایش 🥰😍🤩من هنوز۱۷سیکلم

من امروز ۸ روزه عقب افتاده...تو حوالی روزهای پریود چنان درد میکشیدم..تا صبح گریه...میگفتم الان پریود میشم...شاید بخاطر استرس پریود نشدم.نمیدونم

احتمالالقاحت دیربوده دمای بدنت پایین نیومده که

کف پاهام یخه اتفاقا...جالبه دو سه روز سر گیجه کمی داشتم...اونم ندارم دیگه...برم آزمایش.

اعصابم بهم ریخته خیلی شرایطم خوبه...خدایی نکرده کیست نشده باشه اینو کجای دلم بزارم.چقدر گریه کردم.برنامه داشتم تو عید با خیال راحت اقدام کنم...هیچی پریودم نیومد...خداکنه باردار باشم.نذر کردم.خدا زودتر نجاتمون بده ازین انتظار

کف پاهام یخه اتفاقا...جالبه دو سه روز سر گیجه کمی داشتم...اونم ندارم دیگه...برم آزمایش.اعصابم بهم ری ...

منم برعکسه ماههای دیگه بعدتخمکگذاریم پاهام یخ کرده انشالله بارداری عزیزدلم امیدت به خداباشه😍

منم برعکسه ماههای دیگه بعدتخمکگذاریم پاهام یخ کرده انشالله بارداری عزیزدلم امیدت به خداباشه😍

عزیزم حواست باشه درکنار لتروزول بنظرم باید استروژن مصرف کنیم که من نکردم و خیلی خشک شدم....ضخامت رحمم میاره پایین لتروزول...و اینکه میگم چرا اصرار نکردم آمپول بده...ک خیالم راحت باشه کیست نشه..الان دغدغه ذهنی دارم دیگه....اوف...چقدر سخته