2777
2789
عنوان

قدر دخترایی که خانواده دار هستن و حدو مرز دارن رو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 59 پست
آره منمدستم درگاه خداست یه عروس پاک و مومن و با اصالت قسمت پسرم شه.مثل خود پسرمو یه همسر درست حسابی ...

الهی امین🤲خدا بحق حضرت علی ع هرکسی با هم کفو خودش ازدواج کنه🤲

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ولی اینایی که گفت از ظاهر فراتره

من اونایی رو مد نظرم هست که فقط چون موهاشون بیرونه یا رنگ دارن از نظر خیلی از خانوما عیب زشته اخلاق و معرفتشون خیلییی از اینایی که نماز میخونن و روزه میگیرن بهتره دیدم که خیلی ها اشک همو در میارن دو بهم زنی میکنن معرفت ندارن حسادت میکنن همو تخریب میکنن ولی انسانیت توی همه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی امین🤲خدا بحق حضرت علی ع هرکسی با هم کفو خودش ازدواج کنه🤲

الهی آمین 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

گوهر گران‌مایه‌ی من

فرشته‌خوست و پری‌چهر

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

پسرم ۱۹و دخترم ۱۳

خدا حفظ کنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من اونایی رو مد نظرم هست که فقط چون موهاشون بیرونه یا رنگ دارن از نظر خیلی از خانوما عیب زشته اخلاق ...

گلم  مومن بودن انسان بودن و درست بودن به مو و رنگ مو و سجاده و نماز و....

نیست

به انسانیت  و وجدان و اصالته

بحث ما مو رنگ مو نیست

بحث ما تربیت و اصالته

اون دوستمون تو پست بالا حرف قشنگی زد

حتی یه آفتاب پرست تن به ذلت نمیده

ولی تو جامعه می بینیم که پسرها و دخترهامون چه خوار و ارزون قیمت شدن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
خدا حفظ کنه

فداتم مهربونم

انشاءالله  خدا بهترین ها رو قسمتت کنه🌹🌹🌹

من اونایی رو مد نظرم هست که فقط چون موهاشون بیرونه یا رنگ دارن از نظر خیلی از خانوما عیب زشته اخلاق ...

گلم حرفت کاملا درسته،تو جامعه هستن افرادی که مجبورن حجاب داشته باشن و از طریق اون حجاب و ظاهر نون میخورن!!!!!ولی منظور من  اونی دخترهایی هستن ه تو خانواده های اصیل بزرگ شدن و رشد کردن،اینها نه تنها ظاهرشون اصلِ بلکه باطنشون هم اصلِ؛این جور دخترها کم هم نیستن🤗

اگه بعضی کارای بیش از حد سختگیری مثل با دوستا بیرون نرفتن و معاشرت نکردن با دیگران رو انجام بدن بهشو ...

سلام بهمگی..ببین اصلا حرفتو قبول ندارم.بلطف خدا من یه مادرم که دخترم بازم بلطف خدا ۱۸سالشه وازنوجوونیش تاحالا بااینکه میتونس خیلی کارا بکنه نکرد،وهمییشه حدومرزاشو رعایت کرذ ودقیقأ بزور ما هم نبود..این ک شما گفتی اصلا کلیت نداره.

سلام بهمگی..ببین اصلا حرفتو قبول ندارم.بلطف خدا من یه مادرم که دخترم بازم بلطف خدا ۱۸سالشه وازنوجوون ...

آفرین به شما و تربیت درست شما🌹دقیقا منظور من از خانواده اصیل این بود👌

خدا انشاالله قسمت کنه همه ما بتونیم دخترهای پاک و باحیا و پسرهای پاک و باغیرت تربیت کنیم تا جامعه از این گنداب فساد جنسی و فحشا بیرون بیاد🤲

آفرین به شما و تربیت درست شما🌹دقیقا منظور من از خانواده اصیل این بود👌خدا انشاالله قسمت کنه همه ما ...

ممنونم ازشما و میدونم  که همه اش ازالطاف خداست وبس...انشاءالله  عزیزم....وخدا حفظ کنه همه دختران وزنان پاک سرزمینم رو...

درسته اگه قراره رعایت کنیم بهتره از هر جهت رعایت کنیم 

ولی اصالت چیزیه که هم تو اخلاق خودشو نشون میده هم رفتار و ظاهر

نمیشه با ظاهر مذهبی ساختن درونو پنهان کرد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
چی شد منو صدا زدی؟؟

😄👊

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

گلم مومن بودن انسان بودن و درست بودن به مو و رنگ مو و سجاده و نماز و....نیستبه انسانیت و وجدان و ا ...

با عرض پوزش من بدون در نظر گرفتن موضوع استاتر نظرم رو گفتم محدوده نظرم مشخص کردم که بیشتر مربوط به ظاهر  بود بدون در نظر گرفتن رابط جنس مخالف مقصودم این بود همو از روی ظاهر قضاوت نکنیم بله منظورم دقیقا این بود اصالت و انسانیت هرکسی بر میگرده تربیت والدین و شرایط فرهنگی