2777
2789
عنوان

قدر دخترایی که خانواده دار هستن و حدو مرز دارن رو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 59 پست

اگه بعضی کارای بیش از حد سختگیری مثل با دوستا بیرون نرفتن و معاشرت نکردن با دیگران رو انجام بدن بهشون نمیگن امن و اصیل میگن پاستوریزه که با زور پدر و مادر ساکت شده

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این دخترا چرا شانس ندارن؟🥲

این جمله مث همون جمله اس ک میگن مردا تنوع طلبن و اون فرد این اتیکت رو ب خودش اجازه میده بزنه چون تنوع طلبم حق خیانت دارم

و اون دختر بی لول و باغی میاد میگه حق منه چون شانس دارم

باید خیلی خودمون رو دوست داشته باشیم و ارزش خودمون رو زیر سوال نبریم باور اینکه اونا شانس دارن دقیقا همین میشه

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

من اخلاق و شعور بیشتر برام مد نظر تا ظاهر

ولی اینایی که گفت از ظاهر فراتره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

همیشه وقتی میام تو این سایت و نظرات عجیب غریب کاربرا رو درباره نحوه ارتباط شون با مردا رو میخونم،فقط دعا میکنم خدا کمکم کنه که دخترم رو مثل خودم تربیت کنم و یه دختر مثل خودم عروسم باشه🤲حتی اگر روشنفکرهای امروزی به ما برچسب متحجر و امل بودن بزنن!!!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همیشه وقتی میام تو این سایت و نظرات عجیب غریب کاربرا رو درباره نحوه ارتباط شون با مردا رو میخونم،فقط ...

آره منم

دستم درگاه خداست یه عروس پاک و مومن و با اصالت قسمت پسرم شه.مثل خود پسرم

و یه همسر درست حسابی قسمت دخترم شه. چون امثال دختر من مثل گوهر و  الماس بدون قیمتن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
چون پسرا عقلشون رفته تو چشمشون

دقیقا همشون بی عقلن

این دخترای خوب هم ببین کی شانس داره که مامانش واسش پیدا کنه و درکل کسی قدر نمیدونه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آره منمدستم درگاه خداست یه عروس پاک و مومن و با اصالت قسمت پسرم شه.مثل خود پسرمو یه همسر درست حسابی ...

بچه هاتون چند سالشونه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بچه هاتون چند سالشونه؟

پسرم ۱۹

و دخترم ۱۳

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜