2777
2789
عنوان

قدر دخترایی که خانواده دار هستن و حدو مرز دارن رو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 59 پست

یه نفر اومد توی زندگیم 

دقیقا همونی بود که چند سال قبل بهم وعدشو داده بودن

دقیقا کلکسیونی از تمام خوبی های دنیا

هر وقت میبینمش اینو بهش میگم

(آنچه همه خوبان دارند ، تو یک جا داری)

بنظرم ارزش این همه سختگیری  و خویشتن داری رو داشت

ارزش این همه تنهایی کشیدن رو داشت

ارزش این همه تنهایی ساختن رو داشت

انگار قبل اون اصلا زندگی نکرده بودم

گاهی وقتا میگم آدم نیس ، یه فرشته توی کالبد یه ادمه

یه نفر اومد توی زندگیم دقیقا همونی بود که چند سال قبل بهم وعدشو داده بودندقیقا کلکسیونی از تمام خوبی ...

بالاخره بعد از موضوع تاپیک جدیدم برای امثال من و شما خبر خوبی بود مرسی 🎀

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بهمگی..ببین اصلا حرفتو قبول ندارم.بلطف خدا من یه مادرم که دخترم بازم بلطف خدا ۱۸سالشه وازنوجوون ...

میدونم که نظر مخالف زیاده ولی ای نظر شخصی خودمه

تو حرفامم گفتم دختری که معاشرت نمیکنه نه اینکه یه حد و مرز خوب داره کسی که اسم حرف نزدن با هم سالا و ارتباط گرفتن رو سالم بودن بزاره در آخر افسردگی میگیره و به هیچ جا نمیرسه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

این دخترا هم جور دیگه اذیت میکنن وقتی میخوای باهاشون آشنا بشی

هر پسری یه زمان طلایی داره برای دختری که فرصت داشته اونو مال خودش کنه از دست دادی دیگه حالام باس پا لرزش بشینی 

بای

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

هر پسری یه زمان طلایی داره برای دختری که فرصت داشته اونو مال خودش کنه از دست دادی دیگه حالام باس پا ...

دو جا پیام دادی؟ دو تا نوتیف برام اومد ولی اون یکی واسم باز نمیشه پیجش

واقعا اینجوری فکر میکنی؟ متأسفم

کجای رشت دنبالت بگردم...

دو جا پیام دادی؟ دو تا نوتیف برام اومد ولی اون یکی واسم باز نمیشه پیجشواقعا اینجوری فکر میکنی؟ متأسف ...

ابراز تاسف به من حقیقت رو عوض نمی کنه برو کنج عزلت بنشین و برای خود تاسف بخور و از خدا توان ابراز بگیر پسرم 

ابراز تاسف به من حقیقت رو عوض نمی کنه برو کنج عزلت بنشین و برای خود تاسف بخور و از خدا توان ابراز بگ ...

خخخخ

دیوونه خونست اینجا

دمت گرم از صبح نخندیده بودم

ایستگامون گرفتی تو هم

چی میگی آخه واسه خودت

چرا لایک میکنی دیگه لامصب خخخ

چقدر ناز داری.سریع قهر میکنی هههه

کجای رشت دنبالت بگردم...

خخخخدیوونه خونست اینجادمت گرم از صبح نخندیده بودمایستگامون گرفتی تو همچی میگی آخه واسه خودتچرا لایک ...

هعععی روزگار با آدمای متکبری که یه روز اونجوری باهات رفتار می کردن چه کردی 

به خانواده مکرمه سلام برسون 

یه چیز جالب رو اینجا فهمیدم ، اونی که پدرمو مسخره میکرد الان تمام بیماریهاشو مبتلا شده 

چه روزایی بود و گذشت هععی خیلی بد بود خیلی 

خب پسرم موفق باشی بای 

چقدم روز به روز کمتر میشن این دخترا

همین تاپیک بغلی یکی نگران حامله شدنشه🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چقدم روز به روز کمتر میشن این دختراهمین تاپیک بغلی یکی نگران حامله شدنشه🙄

جدی کدوم تاپیک عجبا 😐😑

جدی کدوم تاپیک عجبا 😐😑

جالبه همشونم اولش مینویسن توروخدا قضاوت نکنید حالا مایه اشتباهی کردیم🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

جالبه همشونم اولش مینویسن توروخدا قضاوت نکنید حالا مایه اشتباهی کردیم🙄

غلط اضافی میکنن زیاددد😑

هعععی روزگار با آدمای متکبری که یه روز اونجوری باهات رفتار می کردن چه کردی به خانواده مکرمه سلام برس ...

شاید منو با کسی اشتباه گرفتی.نمیدونم

اگه حرفات جدیه که خیلی بی منطقی.چون من حرفم منطقی بود.میتونستی محترمانه بگی نه.

این تئاتر نمیدونم یعنی چی

دو بار بهت درخواست دادم.فرصت دادم.وقتی نمیخوای زوری نمیشه.موفق باشی

کجای رشت دنبالت بگردم...

شاید منو با کسی اشتباه گرفتی.نمیدونماگه حرفات جدیه که خیلی بی منطقی.چون من حرفم منطقی بود.میتونستی م ...

💨🐒