2777
2789
عنوان

😍❤️عکس بهار😍❤️

2834 بازدید | 72 پست

یکی از دوستای قشنگم که از کرمانشاه عید دیدنی اومده بود خونمون ببینید چیا آورده 😍👇🏻

و اینم از بهار۲۱۲۴خسته🫠😁👇🏻

شما در چه حالیت چیکارا میکنید؟

دوست دارید عکس بدید 😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بهار عزیزم. امشب تازه از تعلیق یک هفتگی دراومدم و تونستم کامنت بزارم ، تاپیکی که لطف کرده بودی😘 و تگم کرده بودی قفل بود اینجا اومدم تا بگم چقدر انرژی گرفتم و خوشحال شدم از اینکه یاد من هم بودی دوست نازنینم قشنگم مهربونم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 عید تو هم مبارک ان بمونی برامون🫀🤍♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام بهار عزیزم. امشب تازه از تعلیق یک هفتگی دراومدم و تونستم کامنت بزارم ، تاپیکی که لطف کرده بودی� ...

سلام عشق دلممممم😘😘😘😍😍😍💋💋🩷🩷

چه خوب برگشتی 😍😍💋💋😘😘🫶🫶

قربونت برم عشق منی تووو💋💋😘😘😍😍🩷🩷💖💖🧡🧡💙💙🫶🫶🫶💜💜🤎🤎💚💚❤️❤️❤️💋💋😘😘😘

فدای تو بشم🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘عزیزم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام خوبی نوش جان عزیزم تا باشه ازاین دوست های خوب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به به نوش جان 😍😍😍

یکم از فیست پیداست خوشگلی 💙🥰

من سر کارم و بسیار بسیار گرسنه 

دوس دارم زودتر برم خونه ناهار بخورم 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

سلام شقایق قشنگمممخوبی ؟عیدت مبارک باشه❤به به چه رفیق و آشناهای گُلی😁😁

سلام قربونت برمم😘😘❤️❤️فداتشم خوبم،تو خوبی 

عیدتوام مبارک باشه خوشگلم سالی پر از برکت و شادی و سلامتی واستون باشه💚💚💋💋😘😘❤️❤️💜💜🫶🫶🤎🤎💙💙💙💖💖🩷🩷🧡🧡🧡

آره واقعا 😍😍🥰🥰