2777
2789
عنوان

😍❤️عکس بهار😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 72 پست
وای خدا چه نازهههه😍😍😍😍😍

ارررره🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای خدااااا😍😍😍ضعف کردم😍😍چقد این جیگرههههههه😍😍😍😍چه رنگ قشنگییی😍😍😍😍😍منتظرم زایمان کنی بی ...

قربونت برم من مهربونم😍🥰 چشمات قشنگ‌ میبینه مامانم زیادی هیجان زده شده،‌ همش در‌حال لباس خریدن و... است😁🥰

دورتبگردم‌ مهربون وااای اره 🥰 بیام ببینمت مهربون🥰🥰🥰🥰🥰🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واسه نی نی تازه دارم لیست مینویسم قشنگم😍🥰به به بخیر و خوشی،‌ مبارکت باشه عزیزدلم‌🥰🥰😘😘

ای جانمممم😍😍😍😍هرچی خریدی عکسش بفرست ببینم😍😍😘😘🌸🌸

قربونت برم مرسی خوشگلم 😍😍💋💋🫶🫶😘😘🌸🌸

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

قربونت برم من مهربونم😍🥰 چشمات قشنگ‌ میبینه مامانم زیادی هیجان زده شده،‌ همش در‌حال لباس خریدن و... ...

ای جانم ذوق داره دیگههه😍😍😍😍

واس نی نی اتاق درست میکنی همه‌چی میخری؟؟😍

ای جانمممم😍😍😍😍هرچی خریدی عکسش بفرست ببینم😍😍😘😘🌸🌸قربونت برم مرسی خوشگلم 😍😍💋💋🫶🫶😘😘🌸🌸

چشم رو چشمم عزیزدلم😍🥰😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم ذوق داره دیگههه😍😍😍😍واس نی نی اتاق درست میکنی همه‌چی میخری؟؟😍

اره خیلی خیلی ذوق داره😘🥰😍

شقایق جانم‌اتاق جدا نداریم راستش، خونمون کوچولوا ولی تو همون اتاق خواب خودمون واسش یه بخشی و وسیله میچینیم، چاره ای نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی خیلی ذوق داره😘🥰😍شقایق جانم‌اتاق جدا نداریم راستش، خونمون کوچولوا ولی تو همون اتاق خواب خ ...

فدای سرت خوشگلم...🌸🌸

از یه لحاظ هم  اینجوری بهتره بچه نزدیکته حواست قشنگ بهش هست😍😍😍😍

فدای سرت خوشگلم...🌸🌸از یه لحاظ هم اینجوری بهتره بچه نزدیکته حواست قشنگ بهش هست😍😍😍😍

اره عیبی‌نداره دیگه خونمون کوچیکه انشاالله بزرگتر بشه از اینجا جابجا میشیم 🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عیبی‌نداره دیگه خونمون کوچیکه انشاالله بزرگتر بشه از اینجا جابجا میشیم 🥰

ایشالله به خونه بزرگ و خوشگل میرید خوشگلم😍💋😘🌸🫂

یه نی نی دیگه هم بیاری 🤭😁🫣😉

ایشالله به خونه بزرگ و خوشگل میرید خوشگلم😍💋😘🌸🫂یه نی نی دیگه هم بیاری 🤭😁🫣😉

انشاالله😍🥰

نه دیگه همین یکی کافیه قربونت برم🥰🥰😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40