2777
2789
عنوان

خانمایی که مادر شوهرتنها دارن

265 بازدید | 28 پست

چیکار میکنین ؟ همسرتون نمیگه شب بریم اونجا بخوابیم؟

کار شوهرم طوریه که ظهرها برای استراحت میره خونه مادرش 

خیلی اذیت میشم با اینکه ظاهرا اهل دخالت نیست اصلا 

الانم عموی شوهرم شهرستان مریض شده پدرشوهرم رفته پیشش 

شوهرم هرشب میگه مادرم تنهاست . دوسه شب رفتیم ولی گفتم برگردیم خونه خودمون. 

گفتم برادرت بره میگه اونم صبح ها یا ظهر ها میره سر میزنه. بچه داره سخته الانم رفته سفر .

شوهرم بچه اوله استرس گرفتم اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته بعد ۱۲۰ سال ، شوهرم میخواد زور کنه مدام اونجا باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز ظهر شوهرم اونجاست هرشب مادر شوهر میاد خونم دیگه به خدا دیوونه شدم زنک اثلا خونش نمیمونه الان به خاطر همین تاپیک گذاشتم ،خدایا خودت کمکم کن چقدر دعا کنم دیگه

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘

پدرشوهرم پنج ساله فوت کرده فقط چل روز اونجابودیم بعدش فقط هفته ایی یه باررفتیم تازه من خودم بیشترازشوهرم میرم خداروشکرمادرشوهرم ادم اویزونی نیست تازه دعوت میکنم به زورمیاد یااصلاخونمون نمیخوابه مگرمجبورشه درکل بستگی به شخصیت خودمادرشوهرت داره

به شوهرت بگو بحث یه روز دو روز که نیست مادرت همیشه تتهاست ماهم‌ میریم گاهی بهش سر میزنیم ولی اگه تند تند بریم بهمون عادت میکنه بدتره براش ... هواشو داشته باشین بهش سر بزنین ببرینش خونه خودتون ولی مثلا هفته ای یه بار شوهرتون طبیعیه به فکر مادرش باشه شما ام دوسش داشته باشین تا دعاش پشت زندگیتون باشه ولی هرچیزی به اندازش باشه

چ حوصله ایی مادره دارهوالادمادر شوهر ما میگه ماهی یبار نیایید

حاهرشوهرم مواقع دیگه همیشه با بچه هاش اونجاس 

ولی الان شانس منه از صبح رفته خونه مادرش هنوز نیومده

وای منم ی مادرشوهر دردری دارم فقط عشق گشتن مهمونیه

من شهر دیگم بوده ک پدرشوهرمویک‌ماه تنهاگذاشته اومده خونه مامونده گاهی میگم‌اگ‌دورازجون‌اون نباشه فک‌کنم دیگ یکسره اینجاباشه