2777
2789
عنوان

كاش منو بچه هام با هم بمیریم

2038 بازدید | 72 پست

سال جدید انگار با کلی غم برام شروع شده

هی داره تنهایی و بی کس بودنمو به رخم میکشه

عملا هیچ کس رو ندارم مادر و پدری که نیستن

خواهر برادری که نیستن 

شوهری که نیست

من موندم و یه خونه دلگیر و دو تا بچه

خیلی زجرآوره برام

دکتر تنها میرم خرید تنها میرم بچه مريض شدنی تنهام 

خونه تکونی تنهام 

تو جمع تنهام

باورم نمیشه شوهرم که بیرون از خونه جنتلمن و گول زننده س تو خونه انقدر وقیح و بی عرضه س

از اول عید به بهونه هیئت و شب قدر تا دیشب ما تنها بودیم

دلم پوسید به معنای واقعی

اصلا براش مهم نیس که چجور افسرده شدم دو تا بچه انداخته سرم و فقطططط به فکر خودشه

از صبح که چشمامو باز میکنم يسره کار میکنم

دو تا بچه ها فقط دايم دارن کتک‌کاری میکنن و جیغ میزنن

یه ذره میام دراز بکشم استراحت کنم یهو با جیغ زدنشون روانی میشم يا دارن به تلویزیون حمله میکنن يا خودشونو زخمی میکنن

دخترم هرروز دندون درد داره 

هرچی به شوهرم میگم این بچه گناه داره ببرش دندون پزشک میگه به من جه وظیفه توئه تو ببرش

باورتون میشه😢

انقدر بی عرضه س ده ساله ازدواج کردیم یه خونه نتونست بخره همچنان مستاجریم

جالبه همین چند دقیقه پیش یکی دیدم نوشته زندگی با مرد متولد سال گاو خیلی سخته

واقعا راسته این طالع بینیا زجرشو با تک تک سلول هام میکشم

میدونم خودخواهیه ولی کاش منو بچه هام با هم بمیریم خلاص بشیم 

این دنیا سراسر زجره ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه شوهرم که بیرون از خونه جنتلمن و گول زننده س تو خونه انقدر وقیح و بی عرضه ساز اول عید به ...

عزیزم شرایط مون. مشابهه

شوهر منم هیچوقت نیست از مسئولیت خسته شدم با خانوادم صحبت کردم احتمالا جدا بشم

طلاق بگیر شاید اگه بری دنبالش کار طلاق و اینا بترسه دست پایین بگیره آدم شه 

یا اینکه داداشت یا بابات یکدوم باهاش حرف بزنن یا خودت جدی باهاش حرف بزن اگه آدم نمیشه جدا شین می‌ترسه به احتمال زیاد 

خدا گیرا هیچکس این مرد ها رو نندازه

_

عزیزم شرایطت سخته ولی  اگر نمیتونی شوهرت را تغییر بدی فکر کن شوهرت ماموریته  و ناچاری تنها باشی .میدونم آسون نیست ولی خدا توی وجودت دیده دوتا بچه بهت سپرده .

امیدوارم اوضاع بهتر بشه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

باورم نمیشه شوهرم که بیرون از خونه جنتلمن و گول زننده س تو خونه انقدر وقیح و بی عرضه ساز اول عید به ...

اره همینه.دنیا کلا زجر.منم زن سرپرستم.تمام کارهای خونه گردن منه.بعضی روزها دیوونه می شم اخه دخترم درسخون.کلاس یازدهم .حتی بعضی وقتها لباس زیرشم نمی شوره.من عصبانی می شم

فکر بکر

پدرمادر و خواهر برادر کجان؟

مادر زبون بسیار گزنده ای داره

دائم منو متهم میکنه دعوا راه میندازه همش میخواد بهم ثابت کنه بی عرضه م و چون شاغل نیستم بدبختم

میرم خونش اخم میکنه 

همه رو دارم ولی هیچ کسو ندارم 

تنهام تو خونه با بچه هام