2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین خاک بر سرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 115 پست
خیانت شوهرت چجوری بود با کسی دوست بود؟؟؟؟ چه مدت خیانت میکرد؟

دوسال با همکارش بود، نمیدونم در چه حد بود چون هرروز همو میدیدن و کنار هم بودن

من چتاشونو دیدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم همین گفتمگفت اولش دست خودته بعد انگار چشمت کور میشه و نمیفهمی تو چه لجنی افتادی وقتی تو بهم پیام ...

به نظرم اعتماد نکن،تغییر شخصیت یک ادم خیلی خیلی خیلی خیلی سخته،حتی اگر با تمام وجود بخواد،مخصوصا تو سن همسرت،پس نشد در نظر بگیر

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین گفتمگفت اولش دست خودته بعد انگار چشمت کور میشه و نمیفهمی تو چه لجنی افتادی وقتی تو بهم پیام ...

حق با توعه و حق داری بدون دخالت کسی تصمیم بگیری ببخشی یا نبخشی 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به نظرم اعتماد نکن،تغییر شخصیت یک ادم خیلی خیلی خیلی خیلی سخته،حتی اگر با تمام وجود بخواد،مخصوصا تو ...

من از خدامه یه بار دیگه خیانت کنه بدون شک و تردید ازش جدا شم اونم بخاطر بچه هام که خواهش کردن بهش فرصت بدم و بهشون ثابت بشه حق با من بود و ادم عوضی عوض نمیشه

به من هم خیانت شد اما نه بخاطر بچه نه بخاطر نداشتن پشتوانه بخاطر علاقه وحس عجیبی که تو زندگیم بهش داشتم وفقط با همین آدم تو کل دنیا تجربه اش کرده بودم حتی فکر طلاقم به ذهنم نرسید

من هستم کنارش ودر تلاشم اشتباهاتمو کنار بذارم به امید زندگی بهتر 

حواست باشه ایدزی زگیلی چیزی نگرفته باشه که بهت منتقل کنه

ازمایش و. تست پاپ اسمیر دادم و سالم بود شکر خدا

ولی چون مجبور شدم همچین آزمایشی بدم بابتش اونقدرررر زدم تو دهنش که صورتش ورم کرده بود ولی سرش بالا نگرفت بی شرف. حرفایی بهش زدم که فقط باید خودش میکشت از حقارت

به من هم خیانت شد اما نه بخاطر بچه نه بخاطر نداشتن پشتوانه بخاطر علاقه وحس عجیبی که تو زندگیم بهش دا ...

شما اشتباهاتتو کنار بذاری؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
به من هم خیانت شد اما نه بخاطر بچه نه بخاطر نداشتن پشتوانه بخاطر علاقه وحس عجیبی که تو زندگیم بهش دا ...

مگه چه اشتباهی کرده بودی که مستحق خیانت باشی🥺

خیانت هیچ توجیهی نداره

تو چه دل بزرگی داری که تونستی ببخشی 

خیلی کار سختیه😔

حق با توعه و حق داری بدون دخالت کسی تصمیم بگیری ببخشی یا نبخشی

میدونم حق با منه ولی یه مادر انگار هیچ حقی از خودش نداره همش به فکر حق بچه هاشه 

میترسم آسایش و آرامش بچه هام فدای حق خودم کنم😔😔😔

خدا لعنتشون کنه همه مردا و زنای هرزه رو😭😭😭😭😭

مشکل اینجاس هنوز با هم یه جا هستن، نمیدونم محل کارش رفتارشون چه جوریه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خوب همه چی که داری ،یه آشغال خیانتکار میخوای چیکار بندازش بیرون گمشه، زندگیت بکن بابچه هات.

بچه هام باباشون دوست دارن 

خواهش میکنن که ضمانتش کنن بهش یه فرصت جبران بدم 😔😔😔