2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیز 

پرومکس به درد موهای آسیب دیده می خوره.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برای استفاده شخصی هم میشه استفاده کرد؟

بله.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ممنون عزیزم💜اطلاع دارین برای استفاده شخصی باید رو چ درجه ای بزارم ؟

لیز اگه اصلش رو گیر بیاری خوبه به جز لیز اینا هم خوبن فانتوم و مگا آپ و لامار و ام کیو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

• دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتی گراد)مناسب برای موهای ظریف و نازک و شکننده 
  • دمای 340 درجه فارنهایت(170 درجه سانتی گراد) مناسب برای موهای نازک و وز
  • دمای 375 درجه فارنهایت(190 درجه سانتی گراد) مناسب برای موهای نرمال،متوسط و درمان شده
  • دمای 410 درجه فارنهایت(210 درجه سانتی گراد) مناسب برای موهای ضخیم یا موج دار
  • دمای 480 درجه فارنهایت(250 درجه سانتی گراد)مناسب برای موهای خیلی ضخیم و پرپشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رمینگتون s8000 هم خیلی تعریفشو شنیدماین بهتره یا لیز؟ مک چطوره؟ اصلش

منم تعریفشو شنیدم از چند تا کراتین کار پرسیدم گفت لیز بهتره دیگه نمی‌دونم مک ک گفتن اصلا دورش نرم خوب نیس 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ممنون عزیزدلم😍🌸

😘😘🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزدلم😍🌸

عزیز جان من ی سوال داشتم ازتون🌱

من کراتین نکردم موهامو و فقط برای استفاده روزانه نیاز ب اتو مو دارم خودم موهام صافه ولی میخام لخت بشه 

رفتم سرچ کردم نوشته بود لیز فقط برای موهای کراتین شده هست و مناسب کراتین کار ها

الان من میتونم رو موهای خودم استفادع کنم یا میسوزونه؟ 

برای موی غیرکراتین چه اتومویی عالیه؟