2777
2789

خواب دیدم یه گردنبند مروارید از یه جایی به دستم رسیده و من میزارم داخل جعبه قرمز جواهرات 

مروارید ها صاف و درخشان و سفید رنگ بودن 

این به جنسیت بچه ربط داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من فکر کردم طلا دختره که منم باردارم قبل بارداری خواب دیدم النگو هدیه گرفتم یه بار خواب دیدم گوشو ...

التگوی طلا میگن دختره 

اشنامون میگفت خواب النگو طلا دیده شوهرش براش خریده،بچشم دختر شد.

عه من فکر کردم طلا دختره که منم باردارم قبل بارداری خواب دیدم النگو هدیه گرفتم یه بار خواب دیدم گوشو ...

نه پسره...جاریم خواب گوشواره دید بچه دومش پسر شد...گوشواره طلا یعنی جفت پسر

نه پسره...جاریم خواب گوشواره دید بچه دومش پسر شد...گوشواره طلا یعنی جفت پسر

نمیدونم خواهر ، بابام بهم دو جفت گوشواره تو خواب داد ، اتفاقاً وقتی از خونه بابام برگشتم دیدم پری نمیشمو باردارم ، دیگه هر چی خداد داد سالم باشه و عاقبت بخیر بشه

نمیدونم خواهر ، بابام بهم دو جفت گوشواره تو خواب داد ، اتفاقاً وقتی از خونه بابام برگشتم دیدم پری نم ...

انشالله سالم باشه...بعدا بهم بگو جنسیت بچه ات چیه

الان چند هفته ای؟ من ۱۱ هفته ام

از طریق تست نخ و سوزن ابن سینا هم میتونی جنسیت رو بفهمی

انشالله سالم باشه...بعدا بهم بگو جنسیت بچه ات چیهالان چند هفته ای؟ من ۱۱ هفته اماز طریق تست نخ و سوز ...

قطعا اینجا رو گم میکنم تا اون موقع خواهر هنو برای تشکیل قلب سونو نرفتم همه جا تعطیله ، تست نخ و سوزن انگار با ذهن ادمم حرکت میکنه