2777
2789
عنوان

بچم غذا نمیخوره

113 بازدید | 11 پست

چیکارکنم یسره پای گازم هی براش غذا درست میکنم که یک کدوم ازینارو بخوره ۳سالشه نمیدونم بریدم دیگه خسته شدم از بی اشتهاییش شربتم میخوره تاثیرنداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل من 

فقط چن وقتی 

غذا درست میکنم

میزارم بچه رو‌تو صندلی غذاش

بعد غذارو میزارم جلوش

خودم میرم تو آشپزخونه

میبینم که خودش داره میخوره

زیاد بهش گیر نده 

زیاد تو غذا خوردن بهش سخت نگیر نخورد بعد یک ربع بدون اینکه بگی چرا نخوردی؟ جم کن 

نقطه ضعف نشون نده 

بخدا جواب میده اینجوری

دقیقا مشکل من فقط چن وقتی غذا درست میکنممیزارم بچه رو‌تو صندلی غذاشبعد غذارو میزارم جلوشخودم میرم تو ...

دقیقا

تمام مشکل بدغذایی هر فرد بخاطر رفتار والدین هست

من خودم بسیار نازنازی بودم مجردی و خواهرام هم همین طورن چون مامانم طاقت گرسنگی بچه نداشت و هرکار بگی میکرد

کابوس من این بود که بچم مثل خودم باشه

الان سه تا بچه دارم،مدام خودشون هرچی بگی میخوان و میخورن

اصلا برام مهم نیست تغذیه شون چون خودشون میرن از یخچال نون میارن لقمه میگیرن

میوه میارن 

از دست من و پدرشون گوشت های غذارو سریع میخورن

الان هم ما روزه ایم اون ها دارن دولپی ناهار میخورن،پیتزا خونگی داریم،تا دلت بخوان هم تعریف میکنن.از قضا اهل هله هوله هم نیستن خیلی 

فقط بادمجان نمیخورن اون هم چون پدرشون هی میگه بدهست و ال و بل

من تا بچه چیزی نخواد بهش نمیدم بخوره

چندتا ظرف در دار هم رو کابینت داریم یکی کشمش،یکی نخود،یکی خرما،سنجد...تغییر میدم مواد شون رو  

تو طول روز بر می دارن میخورن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...