یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خب معلومه شهرداری بهتره ولی حالا که دیگه قسمت نشده همون معلمی رو بخون قبول شی بهتر از هیچیه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
من امسال آزمون آموزش پرورش قبول شدم. از نظر حقوق که متوسط رو به پایینه در حد دوازده سیزده تومن. ولی خب برای خانوم متاهل بهترین شغله. تعطیلاتش خیلی زیاده. ساعت کاری کم هست. محیط کار همه خانم هستن و خیلی خوبه
من خودم بشخصه شغل معلمی رو دوس ندارم چون حس میکنم مغز ادم رو فرسوده میکنه...هی بخوای یه مطالبی رو هرروز تکرار کنی سرهرکلاسی یه درس تکراری رو بدی...بعد کلی زحمت میکشی یهو یه مادر پرو که انتظار داره نوکر حلقه به گوش بچش باشی بهت گیر میده و خستگی رو روی تنت مییذاره
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.