2777
2789
عنوان

خانواده فوق فوق سمی شوهرم

1218 بازدید | 82 پست

شما بگید چه کنم از دستشون☹😱😱  خونه برادر شوهرم دعوت بودیم  شب ۲۳ مصادف بود با شب قدر ما ۵ رفتیم ۱۰ پا شدیم که من برم احیا  اولین بار بود میرفتم   خیلی کیف کردم  حس حال قشنگی داشت  حالا دیشب خانه خواهر شوهرم دعوت بودیم همون اولی که رسیدیم مادر شوهرم بر داشت گفت امشب چه بامبولکی در میاری سریع بچمو بکشی ببری😒بعد سر شام خواهر شوهرم  گفت سریع واسه زن داداش بکشید شاید قرار مداری داره میخاد سریع بره منم مث احمقا فقط نگاهشون میکردم   بعد اینکه شام جمع شد ظرف کمک خواهر شوهرم شستم حتی خشک کردم  گذاشتم کابینت  رفتم نشستم ی میوه  پوست بگیرم پدر شوهر م  یعنی مار به تمام معنا از اول نه جواب سلامم داد نه محل گذاشت برداشت گفت حالا احیا رفتی ؟؟گفتم بله خیلی خوش گذشت  پرو پرو بردلشت گفت تو هرجا شوهرت دور از ما باشه بهت خوش میگذره بعد ۳۳ ۳۴ سال فکر میکی مانفهمیم الکی گفتی میری احیا تو میخای پسرمون از ما جدا کنی منی که  داشتم توضیح میدادم خودم میکشتم که اینطور نیست شوهر   فلان شده ام فقط میخندید  به ما اخر سرم گفت بابا خودت عصبی نکن یعنی  من دیگه رد دادم ۱۲ ساله دارم حرف میشنوم    کاش جسارت داشتم   دو تا فحش بهشون میدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارت داشته باش. بگو اگر سلیته بودم از همون عقد دیگه روی گل پسرتون رو نمیدیدید. جوری که قیافشم یادتون میرفت. تا وقتی سکوت  میکنی اینا سواری میگیرن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شوهرت چرادفاع نکرد ازت ؟همین باعث شده بتونن دهنشون رو باز کنن هرچی میخوان بگن

وقتی شوهرها لال تشریف دارن و از زنشون دفاع نمیکنن اونام دور برمیدارن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم