2777
2789
عنوان

خانواده فوق فوق سمی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 82 پست
کاش جسارت داشتم من فقط تو تنهاییم گریه میکنم

ببین شاید پیشنهادم مسخره باشه 

ولی برو جلو اینه روزی چند بار با خودت تکرار کن وجواب بقیه رو بده اینجوری کم کم جسارت پیدا میکنی 

بعدم باش هرت حرف بزن بگو خیلی ناراحت میشم وقتی پد ت جلو جمع اینا رو میگه تو ک از دل من خبر داری 

نه تندی نمیکنم من فقط نگاهشون میکنم

کاش موقعی میرفتی احیا تعارف میکردی کسی میخواد بیاد ؟ وقتی خونشون هستی سعی کن مدیریت بلند شدنو بدی همسرت و اگه قراره برنامه ای داشته باشین قبلش ب همسرت بگو ک خودش بگه بریم یا نامحسوس اشاره کن و بلند نگو ک بریم....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش موقعی میرفتی احیا تعارف میکردی کسی میخواد بیاد ؟ وقتی خونشون هستی سعی کن مدیریت بلند شدنو بدی هم ...

وای مدیریت شوهر من خونه اقوامش میریم باید با کارتک  جمعش کنی بزور بیاریش هیچی نگی تا صبح میخاد بمونه

وای مدیریت شوهر من خونه اقوامش میریم باید با کارتک جمعش کنی بزور بیاریش هیچی نگی تا صبح میخاد بمونه

😂😂بهش پیام بده و قبلش تو خونه خودتون هماهنگ کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما که اینهمه سال نرفتی احیا خودت می گی دفعه اولم بود خوب اون شب که مهمون بودید هم نمی رفتی بالاخره دور هم نشستید میزبان زحمت کشیده البته خانواده شوهرت هم حرفشون درست نبود زیاده روی کردن