2777
2789
عنوان

زندگی سوخت

244 بازدید | 32 پست

سلام وقت بخیر .من یه پسری ام که تازه از سربازی اومدم ۲6 سالمه . تازه هم رفتم سرکار با یه درآمد معمولی . کلی ام دنبال کار گشتم تا بتونم کار پیدا کنم . پارتی ام نداشتم که سرکار خوبی برم. حرفم اینه منی که هیچ پشتوانه مالی ندارم و پدرم کارگر بوده . چقدر باید کار کنم بتونم حتی یه ماشین معمولی داشته باشم؟ کاری ام ندارم الان شاید یکی بگه وضع همه جوان ها همینه . من کاری ندارم .شاید مشکل من مشکل خیلی ها باشه ولی خب خودم رو دارم می‌سنجم . نه تا حالا رابطه عاطفی داشتم نه تا حالا ماشین زیر پام بوده نه کسی حمایتم کرده . از کودکی همش تو فقر و نداری بودم . الانم بزرگ شدم میبینم همه دوستام ماشین زیر پاشونه در آستانه ازدواجن و همش در حال سفرن ولی من هیچ. اونا حداقل خانواده شون یه ماشین یا یه سرمایه ای بهشون دادن . پس کی قرار نوبت من شه؟ منم بتونم دست کسی که دوسش دارم بگیرم !بتونم حداقل ی رابطه خوب تجربه کنم. آخه چقدر باید کار کنم؟ که بتونم یه زندگی تشکیل بدم؟ مگه من بنده خدا نیستم؟ همه دوستام آخر هفته ها مسافرت و شمال میرن با عشقشون .ولی من چقدر باید کار کنم تا بتونم حداقل یکی داشته باشم؟ . تا چهل سالگی هم نمیتونم زندگی تشکیل بدم .از وجود و بودن خودم بیزارم . احساس بدبختی میکنم و اصن سوالم اینه چرا من زندم؟ پس کی تموم میشه ؟ همه دوستام خانواده حداقل یه ماشین بهشون دادن و حداقل های زندگی رو دارن .خانوادم من حتی تو مایحتاج زندگی هم مونده . یخچالمون خالیه اون سری حقوق گرفتم رفتم یه مقدار خرید کردم.

عیده هیچی نداریم. کدوم دختر به من نگاه میکنه اونم دخترای این دوره زمونه.  از دیشب تا الان نخوابیدم. قیمت خونه خیلی رفته بالا اصن حتی اجازه هم نمیشه کرد. 

هرچیزی به نظرم یه سنی داره . ادم تو سن من دوست داره روابط و عاشقانه هاشو تجربه کنه وقتی بشه 40 سالم دیگه حوصله خودمم ندارم. ببخشید بابت این تاپیک . فقط دعا کنید وجود نحس من از این دنیا پاک بشه. چه فایده حتی تو ابتدایی ترین نقطه زندگیم موندم. 

منی که هیچ پشتوانه مالی ندارم بهتره خودم یه جور خلاص کنم.  یادم یکی بهم گفت یه روزی همه قرار نیست خوب زندگی کنن .شاید قسمت ما هم اینه... همه قرار نیست خوب زندگی کنن .چرا زندگی برای من تموم نمیشه ؟ خسته شدم تورو خدا سرزنش نکنید.از دیشب تا الان نخوابیدم.خسته شدم بس دوییدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش  بگیر بخواب اجازه بده  مغزت استراحت کنه  با عصبانیت تصمیم نگیر لطفا سخته ولی بخدا توهم موفق میشی دست عشقت و میگیری  مسافرت میری ولی کمی صبور باش این قسمت فقط شما نیست متاسفانه هممون دچار همین مشگل شدیم 

خوب میگی امیدواری الکی بدیم عزیزم به نظرم فقط،باید باهاس کنار بیای و تلاشتو بیشتر کنی همین کاری از دست کسی بر نمیاد بعضی هادفقط،بلدن بچه ی فقیر بدنیا بیارند نمیخوام ملامت کنم ولی خانواده ای که میبینه توان مالی ضعیفی داره نباید چند تا بچه  به دنیا بیاره تا حری که میتونه ساپورت کنه باید بیاره این نظر شخصی من هستش لطفا منو نخورید 

اونوقت نصف تاپیکای نی نی سایت و اطرافیان خودم بخاطر اینکه دوتا دختر دارم شده سرزنش ک چرا پسر نمیاری..بیا اینم ی پسر ی جوون ک تو حسرت همه چی مونده..مطمعنم اگه مادر شما پسردار نمیشد باید کل عمر سرکوفت میشنید ..پدرمادر عزیزم هدفتون فقط بچه اوردن نباشه

اروم باش بگیر بخواب اجازه بده مغزت استراحت کنه با عصبانیت تصمیم نگیر لطفا سخته ولی بخدا توهم موفق ...

می‌خوام خودم خلاص کنم . مرسی ولی هرچی بهش فک میکنم زندگی ما دور باطله که توشیم بسع دیگه 

اونوقت نصف تاپیکای نی نی سایت و اطرافیان خودم بخاطر اینکه دوتا دختر دارم شده سرزنش ک چرا پسر نمیاری. ...

دقیقا اومدن ما به این دنیا اشتباه بوده وقتی تو نیاز های اولیه موندیم 

میدونم شرایط سخته هنوز شاید ازاین بدترم بشه 

چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی؟ خودتو با دیروز خودت مقایسه کن

سال قبل همین اندک درآمد هم نداشتی امسال ولی داری این یعنی جای پیشرفت داری .

یه نگاهی به دور و اطرافت بنداز ۷۰ درصد جوونا مثل شما هستن. هنوز خیلی برای ازدواج و عشق و عاشقی وقت داری چهار پنج سال کار کن هرچه قدر کم بازهم سرمایه گذاری کن وامی چیزی بگیر. بالاخره درست میشه . مثل بقیه ی شب های سخت زندگیت هم این روزات تموم میشه 

دقیقا اومدن ما به این دنیا اشتباه بوده وقتی تو نیاز های اولیه موندیم

نمیخام شعار بدم ولی خوب بنظرم زندگی یعنی همین چالش و جنگیدن ها. به هر حال شما تو ظاهر امکانات طرف رو میبینی اون چیزی که برا شما مهمه .امکان داره همون کسی که متمول هست از چیز دیگه بدتر از شما زجر بکشه. حرفاتون رو قبول دارم ولی تو زندگی معتقدم علاوه بر اختیار، یه چیزایی به جبر و شانس ربط داره. پدر و مادر شما،اونوقت از کجا میدونستن اینطور خواهد شد علاوه بر عواملی که مربوط به خودشون هست الان عوامل بیرونی تو این مورد دخیل هستن و خودتون، با این اقتصاد مملکت، متوجه هستین که خونواده های متوسط جامعه هم یه لول به پایین تنزل پیدا کردن اینم بگم دختر دانشجو دارم و با سنم همه چی رو درک میکنم .شما ایراد رو از دنیا زیاد نبین جای دیگه بودید الان حسرت این حداقل ها رو نداشتین. فامیل و... تو خارج داریم و میبینیم و میشنویم و... 

هراسایشی رو یکی دیگه تاوانشو داده نسل قبل یا قبلترش  هرکس پدرمادرش عاقل نبودن زرنگ نبودن یا پولدار نبودن  روزگارش همین میشه نمیتونم برات اسمون ریسمون ببافم واقعیت اینه 

شمام اگر نتونی یه راهی باز کنی بچه هات همین میشن 

خداپدرمادرتو نگهداره واسه خودم میگم اما کاش ادمای بی دست و پا اصلا بچه دار نشن که بچشون حسرت بکشه یا اذیت بشه وعمرش به تماشا کردن بقیه بگذره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟