2777
2789
عنوان

وقتی میبینم خیلی از خانوما از زندگیشون راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست

الان تاپیک یه خانومی رو میخوندم میگفت شوهرم عالیه ولی از ازدواج پشیمونم و دارم نقش بازی میکنم چند ساله

شوهرم متوجه نشده که پشیمون شدم

ممکنه جدا بشم و برم و...

حالا من با خودم گفتم اینهمه که همه بهم فشار میارن ازدواج کن، بینشون همچین ادمایی هم هستن که خودشون ناراضی ان برا بقیه نسخه میپیچن

دوست عزیز خودتو ناراحت نکن

لازم نیس زندگیتو توضیح بدی

بعضیا شعورندارن که نباید این چیزارو بپرسن

حالا خانواده درجه یک به کنارر

ولی بق بقیه چ ربطی داره اخه

شعووووور چیز خوبیه

شاید یکی تصمیم داشته باشه هیچوقت ازدواج نکنه

یکی سالم باشه ولی دوس نداشتهباشه بچه بیاره

نسخه خودتونو برا کسی نپیچید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من راضیم واقعا.. حرفتو میفهممااا.. 

ولی خب در کل همه چیززززز ازدواج به ادمش برمیگرده باید مال خودتو پیدا کنی و اون کمبودهای هم رو بپوشونین و کنار بیایی...درکل زندگی من قشنگتر شده توهم انشالله خوشبخت بشی حالا خوشبختی ات در هرچیزی که باشه ازدواج شغل یا... 

نمیدونم من راضیم واقعا.. حرفتو میفهممااا.. ولی خب در کل همه چیززززز ازدواج به ادمش برمیگرده باید مال ...

مرسی

منم نگفتم متاهلی خوبه یا بده

گفتم برا همه نباید یه نسخه پیچید هر کی خودش بهتر صلاحشو میدونه

من هیچوقت به شما نمیام بگم چرا ازدواج کردین؟

از اونورم کسی نباید به من بگه چرا ازدواج نمیکنی

مرسیمنم نگفتم متاهلی خوبه یا بدهگفتم برا همه نباید یه نسخه پیچید هر کی خودش بهتر صلاحشو میدونهمن هیچ ...

حق با توعه واقعا درست میگی گرچه که تا دلت بخواد سر ازدواجم حرف شنیدم مردم حرفشونو میزنن سخت نگیر 

حق با توعه واقعا درست میگی گرچه که تا دلت بخواد سر ازدواجم حرف شنیدم مردم حرفشونو میزنن سخت نگیر

اره بابا برام مهم نیس خیلی

به این نتیجه رسیدم که مردم یه چیزی میگن رد میشن به کار خودشون میرسن، نباید اهمیت داد بهشون و ناراحت شد