2777
2789

زودتر نرید...

چون میزبان کلی کار داره و همچنین با لباس راحتی میخواد کاراشو انجام بده یا هنوز وقت نکرده به خودش بره ... با وجود شما اصلا سخت میشه به کاراش برسه و کلی بچه هم از سرو کول آشپزخونه بالا میرن و هر کدوم یه خواسته ای دارن...

دیشب کل خانواده همسر رو دعوت کردم .. ۲۰ نفر.. از سه ساعت قبل افطار که بچه هاشونو فرستادن.. خودشون هم یه ساعت قبل افطار اومدن نشستن .. و ماشالله ش باشه برادرشوهر و دوماداشون که یه سره چشمشون به آشپزخونه ست..

من میپسندم همه کارام تموم شده باشه.. سفره افطار پهن.. خودم یه دوش گرفته باشم.. لباسامو پوشیده باشم و به خودم رسیده باشم.. ده دقیقه به افطار مهمون در بزنه بیاد تو..

نه اینکه سر اجاق دارم سرخ کردنی درست میکنم با لباسای کار.. یهو زنگ درو بزنن..

واقعا متاسفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بد 

دفعه بعد باید تایم بگی یا زشت میشه؟

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

چقدر نظرات متفاوته حالا من دوست ندارم مهمون دقیقا تایم غذا برسه، حس میکنم خونه‌ام رستورانه و صرفا برای غذا خوردن اومدن😅

دوست دارم حداقل یه ساعت زودتر بیان بیشتر دور هم باشیم.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

حالا من امروز مهمون داشتم یهو دیرم بچه های خواهر شوهرم زنگو زدن اومدن تو

نیم ساعت بعد مامانشون زنگ زد گفتم مهمون دارم بیا ببرشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاملا همدردتم مهمونای ما یا زود میان یا دیر میان مام با زبون روزه مجبوریم صبر کنیم بیان تا افطار کنی ...

من خودم همیشه دقیقا پنج دقیقه به افطار یا ده دقیقه به افطار میرم..

که میزبان به همه کاراش رسیده باشه و اذیت نشه با وجود مهمون بخواد تندتند به کاراش برسه 

اگر هم شام باشه یکی دو ساعت بعد اذان میرم

چقدر نظرات متفاوته حالا من دوست ندارم مهمون دقیقا تایم غذا برسه، حس میکنم خونه‌ام رستورانه و صرفا بر ...

من بستگی ب مهمونم داره 

اونی ک دوس داشته باشم میگم زودتر بیا بحرفیم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️