یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتم. دکتر منتشر جواب ازمایشم ، نگرانم نیاز به همدرذی دارم
اصلا و ابدا نگران هیچ چیزی نباش ...من چندین نفر از اطرافیانم درگیر بیماری های خود ایمنی هستند اما اصلا اجازه ندادن روی زندگیشون تاثیر بذاره و به راحتی کنار زندگی عادی و روزمره اشون دارو مصرف میکنند و خدا رو شکر کنترل شده و حالشون خوبه .
فقط و فقط سعی میکنن استرس و تنش رو از خودشون دور کنن استرس مثل بنزینی میمونه که بریزی رو آتیش .
سعی من مدیتیشن و یوگا رو حتما به زندگیت اضافه کنی
❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
[QUOTE=376526368]اصلا و ابدا نگران هیچ چیزی نباش ...من چندین نفر از اطرافیانم درگیر بیماری های خود ...
سلام،منم سال هاس با علایم ش دست وپنجه نرم میکنم ولی منفی میشه،دو سه روزه زده به پوست کل بدن و سرو صورت،مث چغندر قرمز شده بودم سوزش شدید مال منم همه قهوه ایی مانند شده،من هیدروکسی و کورتن میخورم،من غیر پوستم چشام دستام خیلی جاهای دیگه مم اذیتع،بدنم هی تب میکنع،دیگه نمیدونم چی کنم..من از تو خیلی بزرگ ترم ولی مجرد و البته از همون دهه بیست م علایم هام یکی یکی اومد