2777
2789
عنوان

لوپوس پوستی گرفتم کمک

295 بازدید | 10 پست

سلام لوپوس پوستی گرفتم ، لکه های قرمز رنگی که میخاره و سوسزش داره،اول مچ پا بعد زانو الان هم رو سینه هام 

کسی میدونه چیکار کنم؟ علائم دیگه ندارم

مشهدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیماری خود ایمنی چیزی نیست که با راهکار و درمان نی نی سایتی ها کنترل بشه‌

حتما و حتما برو پیش یه دکتر خوب 

و آزمایشات و‌..‌ انجام بده 

و دارو بگیر و مدام‌ پیگیر درمان باش و اصلا و ابدا استرس و انرژی منفی نده به خودت

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عزیزم بیماری خود ایمنی چیزی نیست که با راهکار و درمان نی نی سایتی ها کنترل بشه‌حتما و حتما برو پیش ی ...

رفتم. دکتر منتشر جواب ازمایشم ، نگرانم نیاز به همدرذی دارم

رفتم. دکتر منتشر جواب ازمایشم ، نگرانم نیاز به همدرذی دارم

اصلا و ابدا نگران هیچ چیزی نباش ...من چندین نفر از اطرافیانم درگیر بیماری های  خود ایمنی هستند اما اصلا اجازه ندادن روی زندگیشون تاثیر بذاره و به راحتی کنار زندگی عادی و روزمره اشون دارو مصرف میکنند و خدا رو شکر کنترل شده و حالشون خوبه .

فقط و فقط سعی میکنن استرس و تنش رو از خودشون دور کنن استرس مثل بنزینی میمونه که بریزی رو آتیش .

سعی من مدیتیشن و یوگا رو حتما به زندگیت اضافه کنی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

[QUOTE=376526368]اصلا و ابدا نگران هیچ چیزی نباش ...من چندین نفر از اطرافیانم درگیر بیماری های  خود ایمنی هستند ...[/QUOTE

حالم بده

نمیدونم چرا باید اینطوری میشد، خسته ام، الان هم همه بدنم میخاره،چون ترسیدم، همه جا نوشتن درمان ندارع،حس بدی دارم :(

نگران بچمم ،همش۴ سالشه، اگه کاریم بشه کی مواظبش بشه، بیستو یکسالمه تازه ، همه بدنم لک شده ،از خودم بدم میاد

[QUOTE=376526368]اصلا و ابدا نگران هیچ چیزی نباش ...من چندین نفر از اطرافیانم درگیر بیماری های خود ...

سلام،منم سال هاس با علایم ش دست و‌پنجه نرم میکنم ولی منفی میشه،دو سه روزه زده به پوست کل بدن و سرو صورت،مث چغندر قرمز شده بودم سوزش شدید مال منم همه قهوه ایی مانند شده،من هیدروکسی و کورتن میخورم،من غیر پوستم چشام دستام خیلی جاهای دیگه مم اذیتع،بدنم هی تب میکنع،دیگه نمیدونم چی کنم..من از تو خیلی بزرگ ترم ولی مجرد و البته از همون دهه بیست م علایم هام یکی یکی اومد