2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد خیلی داغونم

246 بازدید | 18 پست

شما با ماماناتون دعواتون میشه؟

بخدا از بس حرفای بد میزنه 😭هرچی بهش میگم مادر نگو یکی میشنوه فایده نداره امشب یه چیزی گفت ک شوهرم پشت گوشی بود شنید بعد خیلی ناراحت شدم گفتم ارزشتو میاری پایین چرا حرف سبک بازی و بد میزنی و یه مشت ازین حرفا چرا پیش شوهرم یکم خودتو نمیگیری سنگین برخورد نمیکنی زن ۶۰ ساله زشته با غر میگفتم همرو 

بعد گفت داری میری رو اعصابم و شروع کرد گریه 😞

نمیخواستم ناراحتش کنم اما بخدا هرچی میگم نگو حرف بد فایده نداره هی میخنده و حرفای .. میزنه 😔

خیلی از حرکاتش حرفاش ناراحتم 😔

الان بشدت احساس گناه میکنم ک اشکشو دراوردم 

بعد ک خوب شدیم گفتم بهت تشر زدم برای اینکه ارزش مادرمو بالا ببرم ک دیگه نگی ازین حرفا 

اخه وقتی میدونه من ناراحت میشم براش مهم نیس و میگه 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام

وقتی همسرتون خونه نیستن حرف بزنید

الانم از دلشون دربیارید مثلا برید دستشونو ببوسید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه ۶۰ سالشه و تغییری نمیکنه.پس تو باید ‌کنار بیای

خب زشته جلوی شوهرم یا شوهر خواهرام و عروساش

مثلا انقدر خودشو شل میده یبار ازش در رفت خودش هم از خجالت آب شد 

بهش گفتم خب یکم خودتو حفظ کن 😭

وای خدایا از طرفی مادره از طرفی کاراش خیلی یده 

آبرو خودشو بچه هاشو میبره 

ببخشی اسی جان این حرف رو میزنم ولی بعضی ها کلا بددهنن ولی ادم بدی نیستن معمولا هم ادمای شادی ان شما ...

ادم خیلی پاک و خوبیه حد نداره 

مثلا به بچه ها میگه اونجاتو بخورم خب من میگم نگو توروخدا زشته هم به بچه میگی زشته هم کسی میشنوه😭😭😭بعد اصلا به حرفم گوش نمیده

تا امشب با شدت بالاتری گفتم و ناراحت شد 

حرف سبک میزنه یعنی چی میگه ؟

به بچه ها میگه اونجاتو بخورم اسمشو میگه 

بعد خیلی تکرار میکنه این حرفو دائم میگه 

قربون صدقشه مثلا 

انقدر گفته دهنش عادت کرده 

ادم خیلی پاک و خوبیه حد نداره مثلا به بچه ها میگه اونجاتو بخورم خب من میگم نگو توروخدا زشته هم به بچ ...

انقدر سخت نگیر خیلی ها اینجوری ان 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
به بچه ها میگه اونجاتو بخورم اسمشو میگه بعد خیلی تکرار میکنه این حرفو دائم میگه قربون صدقشه مثلا انق ...

وای خدایا چه حرف بدی 

جلو همسرت هم میگه ؟ 

حق داری عزیزم بازم بهش گوش زد کن 

منطقی و عقلانی فکر کن که این کارش داره آبرو خودشو میبره و بازم بهش گوش زد کن 

به ناراحتی و گریه ش حساس نباش و بازم بگو که کارش اشتباهه تا به خودش بیاد