2777
2789

بچه هاتون در طول روز وقدر غذا میخورن؟

چقدر شیر یا میان وعده میخورن؟

میشه لطفا بگین؟

میخوام ببینم پسر من کم میخوره یا من حساسم

وزنش چقدره؟ منم حس شمارو دارم

تقریبا ۲لیوان شیر میخوره صبح و شب 

صبحونه درخد دو وجب نون و حلوا شکری

ناهار درحد ۶،۷ قاشق کوچیک غذا . شامم یه کم بیشتر 

این وسط یه میوه یه خوراکی 

تقریبا میانگینش همیناس. حالا گاهی کمتر و بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هر وقت گشنش باشه غذا میخوره، من سر پسر اولم زورش میکردم الان به شدت پشیمونم، ولی دومی رو کاری به ...

به نظر من بچه اگر بد غذا باشه کاری هم نکنی نمیخوره

عین داداش من که الان 24 سالشه و بد غذاست 

عین شوهرم

بچم شیر خودمو میخوره چهار با پنج بار در روز یبار هم نصف شب 

هر وقت گرسنه بشه میخوره گاهی یه وعده گاهی دو وعده 

میان وعده هم هر چی داشته باشم براش آماده میکنم میخوره 

اما بچه اولم به شدت اذیتم میکنه و بد غذاست

وزنش چقدره؟ منم حس شمارو دارمتقریبا ۲لیوان شیر میخوره صبح و شب صبحونه درخد دو وجب نون و حلوا شکریناه ...

شیرو قطع کن تغذیش درست میشه عزیزم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وزنش چقدره؟ منم حس شمارو دارمتقریبا ۲لیوان شیر میخوره صبح و شب صبحونه درخد دو وجب نون و حلوا شکریناه ...

وزنش دوسالگی حدودا 11 بود

پسر من از وقتی از شیر گرفتمش شسر دیگه نمیخوره با لیوان 

فقط باید با بیسکوییت قاطی کنم یا شیر برنج 

در غیر اثن صورت لب نمیزنه

صبحانه در حد دوتا گوجه با دوتا تخم بلدرچین بدون نون میخوره 

وسطش گاهی وقتا پفیلایی چیزی میخوره گاهی وقتام نه

ناهار هم در حد 10 تا قاشق 

میان وعده هم میوه مثلا خیار همه میوه ها رو نمیخوره یا کمی بیسکوییت

شامم باز در همون حد ناهار

اما گاهی وقتا اصلا هیچی نمیخوره 

نمیدونم خوبه غذاش یا نه 

خودم حس میکنم اشتهاش خیلی کم شده

قبلا بیشتر بود ولی الان مثلا صبحانه دوتا سفیده تخم مرغ میخوره، یکم نونناهار برنج و خورشت ی کاسهمیان ...

منم از وقتی از شیر گرفتمش بد غذا شده 

میگن طبیعیه و بعدش خوب میشه اما همیشه عذاب وجدان دارم نکنه کم میذارم

شیر مادر نمیگما.

میدونم عزیزم 

کلا شیرو حذف کن 

به جاش خامه بستنی و ماست به جاش بنشون 

لبنیات اینام حساب میشه

شیر سیری کاذب میده 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دختر من 22 ماهشه

وزنش 10 و 500

صبح دیر از خواب بیدار میشه و معمو لا صبحونه یا نمیخوره یا خیلی کم میخوره ،ناهار دو قاشق غذا خوری بزرگسال با خورشت میان وعده شیر شامشم مثل ناهارش ،میان وعده میوه ،آخر شبم یکم غذا میخوره شیرم میخوره میخوابه تو خواب هم 4،5 بار واسه شیر بیدار میشه