2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه دوساله دارین لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
تقریبا مثل پسر منه پسرمنم الان ۲سال و ۴ماهشه ۱۱ونیمه وزنش هرکار میکنم گرم ب گرم وزنش اضافه میشه. خیل ...

آره عزیزم خیلی سخته

من یکم نگران شیرنخوردنشم و اشتهای کمش

ان شاءالله تنشون سالم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر منظورتونه؟

هم شکر هم شیر

بیسکوییتی که بهش میدی شکرش مضره 

و هم شیری که لاکتوزش مضره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آره عزیزم خیلی سختهمن یکم نگران شیرنخوردنشم و اشتهای کمشان شاءالله تنشون سالم باشه

اونم انشاالله حل میشه

من تو شیرش یه کم اوایل شکر میریختم بهتر میخورد حالا جاش عسل میریزم. اگرم نریزم باز میخوره 

راستی با نِی هم میدادم ک علاقه به خوردن پیدا کنه چون اصلا لب نمیزد

اتفاقا ماست یا آب ماست خیلی دوست داره

عالیه خیلی عالیه 

همرا غذا میوه بهش بده 

سعی کن حواسشو پرت کنی هنگام غذاخوردن نزار زوم کنه رو غذا با حواس پرتیش بهش بده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگه وزنش نرمال، نگران نباشید با اشتها و در آرامش بدون تلویزیون کنارش غذا بخورید، بیشتر ترغیب میشه،

والله نسبت به قدش سه چهار کیلو کم داره اما مثل همیشه پیش میره 

باشه عزیزم ممنونم

مرسی عزیزمنمیدونم چجوری باید حذفش کنم ،روزا زیاد پی.یر شیر نیست ولی شبا تا صبح که بیادار بشه خیلی می ...

باید شام خوب سیرش کنید تا دیگه بیدار نشه وگرنه برای از شیر گرفتنش اذیت میشید

اونم انشاالله حل میشهمن تو شیرش یه کم اوایل شکر میریختم بهتر میخورد حالا جاش عسل میریزم. اگرم نریزم ...

پسر من یکم امتحان میکنه و دیگه لب نمیزنه به شیر

راستشو بخوای منو شوهرمم شیر نمیخوریم یعنی مثل ماست؟

پسر من یکم امتحان میکنه و دیگه لب نمیزنه به شیرراستشو بخوای منو شوهرمم شیر نمیخوریم یعنی مثل ماست؟

نه ربطی نداره. من خودم اصلاااا شیر نمیخورم حالم بد میشه. شوهرمم زیاد نمیخوره

ن ربطی ب اون نداره

ازین چی پف ها ام میتونی بگیری بریزی تو شیر بعد باقیشو بگی سر بکشه. کلا ابتکار ب خرج بده هی از روشهای مختلف ک شیر بخوره

هرچند دوستان گفتن چیزای دیگه هم میشه جایگزین کرد

والله نسبت به قدش سه چهار کیلو کم داره اما مثل همیشه پیش میره باشه عزیزم ممنونم

دخترمنم شیر پاستوریزه نمیخورد، از وقتی نوزاد دید که با شیشه شیر میخوره،خیلی علاقه مند به شیر شده، روزی دوبار درخواست میکنه