2777
2789

مثلاً به من یا همسرم تا به حال نگفته مامان یا بابا،تا حالا به چیزی اشاره نکرده نشونمون بده,وقتی باهاش صحبت میکنم بهم نگاه نمی کنه توجهی ندارد,حتی وقتی اسمشو صدا میزنم برنمی گرده بهم نگاه کنه حتی به شونشم بزنم توجهی نمی کنه،کلا تو حال و هوای خودشه ،توانایی هاش بخوام بگم وقتی آب میخواد بهم میگه آب میخواد یا میگه آب بدش ،وقتی کثیف کرده باشه میگه بشورم،میگه عروسک میخواد،بریم بالا یعنی ببرم بالا ،یه وقتایی میگه بریم بیرون،پارک،تاب بازی،شعر و برنامه های تلویزیونی رو حفظه همش تو خونه شعرایی که بلده رو میخونه

همش دوست داره دفتر وخودکار دستش باشه بهم میگه بکشم یا مداد میده به من میگه بکش،بعد یکی یکی حالت دستوری میگه بستنی یعنی بستنی بکش یا میگه درخت,ماشین،گل یه وقتایی هنوز نکشیدمم از دستم میگیره خودش بکشه

من همسالانش رو دیدم حس میکنم هم سن وسالاش بیش تر توجه دارن به اطرافشان ولی دختر من نمیشه باهاش ارتباط گرفت

شماهم فکر میکنید دختر من طبیعی نیست؟؟؟؟؟

لطفاً مادرها یا کسایی که با بچه ها سروکار دارند راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببریدش دکتر پیش یه روانشناس کودک

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم انشالله که مشکلی نیست اما دختر من دقیقا همسن دختر شماست و کاملا شعر میخونه جمله میگه

البته از چندماه قبل

یعنی عاقلتر از حدمعمول هست

اما پسرم تا دوسالگی بابا هم به زور میگفت

یعنی هرکودکی یه مدلیه

عزیزم دو تا فرم که مرکز بهداشت محله تون میدن رو پر کردی؟ 

اگر نکردی حتما فردا برو پرشون کن اونجا آنالیز میکنن رفتار بچه رو، 

اگر خدای نکرده مشکلی ببینن راهنماییت میکنن

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم با توحه به علائمی گفتیی شبیه اختلال اوتیسم هست بهتره که بیشتر پیگیرش باشید البته حای ترس نیس ت ...

چند روزه خواب ندارم از فکر دخترم،😭ولی ما تا حالا فرد اوتیسمی تو خانواده خودم شوهرم نداشتیم

یعنی ممکنه؟

اگهمیزنی به شونه اش توجه نداره خب باید ببریش پیش ی متخصص مغز واعصاب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چند روزه خواب ندارم از فکر دخترم،😭ولی ما تا حالا فرد اوتیسمی تو خانواده خودم شوهرم نداشتیمیعنی ممکن ...

ب اینچیزا فکر نکن ی دکتر ببرش فقط خیالت راحت شه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم دو تا فرم که مرکز بهداشت محله تون میدن رو پر کردی؟ اگر نکردی حتما فردا برو پرشون کن اونجا آنال ...

قبلا رشدش طبیعی بود حتی بهداشت گفت بیش تر از سنش بلده حرف بزنه ولی تو همون حد موند وهم سن وسالاش همه جلو زدن

فرم رو پر کردم ولی صبح می‌خوام ببرمش بهداشت

نه به تازگی تصمیم داریم ببریمش

در اولین فرصت ببرش خیلی مهمه هرچی زودتر تشخیص داده بشه 

اکثرا تا شونزده هفده فروردین باز میکنن مطب و کلینیکارو...تا باز کردن برو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نگران نباش 

ممکنه مشکل عدم توجه داشته باشه کا با تمرین و تکرار حل میشه 

اما حتما حتما فردا ببرش درمانگاه یا مرکز بهداشت محلتون 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕