2777
2789

من نمیگم خود پسره ای که بهم پیشنهاد داده میگه بدون عینک واقعا نمیبینم هیچی و اینکه موهاش خیلی کم پشته و اینم خودش بهم گف من لصلا به روش نیاوردم

یک عکس با رفیقم استوری کرده بودم رفیقم یکم پلکشو خواب داده حالا هرچی ریپلای زده چشم رفیقت چپه چرا در صورتی که اصلا چپ نیس و هیچ مشکلی نداره به خودمم گفته برو دماغت عمل کن پره های بینیت خیلی بده دیگه نمیخوام جوابشو بدم کلا کور خورش بینای دیگران

بیخیال از هر خیال🌱

چه پروعن😂

بعضیا اعتماد به نفس زیادی دارن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینایی ک ب ما گفتیو ب خودش بگو 

عنتر کچل

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..