2777
2789

یه فامیل داریم پسر 30 ساله مجرد. خیلی ساله هلند زندگی میکنه و خیلی فاز روشن فکری و ادم حسابی داره. مدام با ما در تماسه و ادم خوبی بود به ظاهر از نظر شخصیت اما تابستون اومد ایران و اومد هم خونه ما هم خونه خالم فهمیدیم چقدر بی شخصیت و چیپه. یه حرفای زشتی زد باورتون نمیشه. خونه خالم رفته، اونم دوتا دختر مجرد داره 20 و خورده ایی ساله. با شرت و رکابی به یه شکل افتضاح گشته اونم کسی که اولین باره توی عمرش میره خونشون. این هیچی. برگشته میگه میشه با دخترت بیشتر معاشرت کنم؟ البته خواستگاری نمیاما فقط درحد اینکه حرف بزنیم. خالمم گفته نه خیلی علاقه ایی نداره. برگشته گفته خب اگر این دخترت نشد اونیکی چی؟ اونو میدی؟ 😐😐 خالم بدش اومده و خیلی جدی بهش گفته اون 18 سالشه میفهمی چی میگی؟  و هر هر پسره خندیده گفته شوخی کردم. بعد یه مدت به خواهر من زنگ میزد صحبت میکردن درباره مهاجرت چون خواهر منم داره میره ازش راهنمایی میگرفت. حالا کل فامیل هم میدونستن صحبت میکنن این دوتا. رفته جلو بقیه با یه حالت مچ گیری گفته میدونستید با دختر فلانی حرف میزنیم یا نه.😐 همه گفتن اره میدونیم که چی مثلا خب درباره راهنمایی گرفتن بوده دیگه. یعنی یه جوری چیب و بی کلاس بود. ما فکر کردیم بعد ده سال زندگی توی اروپا طرف یکم کلاس و فرهنگ حالیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل ایران مردم خیلی بافرهنگن خارجیا فقط اسماشون خوب در رفته

ایران هم نیاز به فرهنگ بیشتر داره

اما اروپایی ها کلا بیخیالن دخالت نمیکنن 

عجیبه هیچی یاد نگرفته. نه عفت کلامی نه هیچی

چرا فکر میکنی چون ۱۰ سال خارج بوده ،باشعور شده ،اون ذاتا بیشعوره ،حالا ببین خارج چه گندهایی زده هول ...

چون ظاهرا فرهنگ اشغال نریختن و نمیدونم کوفت و زهرمار رو یادگرفته بود اما چیزی که به نفعش نبوده رو نه😏