2777
2789
عنوان

جاری دو رو😁چجوری رفتارگنم باهاش

129 بازدید | 8 پست

قضیه اینجوریه که منو اون تو مراسما هماهنگ میکنیم که جقدر ببریم مثلا روز مادر،عیدی،تولد اینجور مراسما

خانم بدی نیست در کل

چندروز دیگه مادرشوهرم اینا یه مراسم دارن خونواده ی منم دعوتن همشون (مادرشوهرم خالمه)خونواده او دعوت نیستن

دیروز رفته بع مادرشوهر کلی خرف زده که آره از اون عروستون می‌ترسید چرا فرق میزارید خونواده منم دعوت کنید(به من ربطی نداره کیو دعوت کردن کیو نکردن)وکلی حرف دیگه زده که شما واسه اون کادو میخرید واسه مم نمیخرید

به گوشم رسیده گویا

اینم بگم خوبی دو طرفستا منم در حد خودم کنارشون بودم تو سختیاشون،ولی جاریم نه چون دیدم که میگم

ولی یه کلمه حرف نزدم به من جه

حالا من باید رفتار خاصی بکنم با این جاری؟؟؟

واینکه دیگه نمیخوام مثلا بگم جقدر میخوام تو مراسما کادو بدمون بهش بگم چجوری بگم بی احترامی تشه بهش؟؟وناراحت نشه 

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

نه رفتارت عادی باشه.. در مورد مقدار پولم برای کادوچیزی نگو. حرف زد بچگوو معلوم نیست چقدر بدیم. بستگی به یودجه داره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه رفتارت عادی باشه.. در مورد مقدار پولم برای کادوچیزی نگو. حرف زد بچگوو معلوم نیست چقدر بدیم. بستگی ...

یجوریه مثلا آخرین لحظه زنگ میزنه میگه بگو چقدر کادو بزاریم

جی بگم اونموقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو چیز خاصی نیست که اگرم نگی احتمالا برادرشوهرت از برادرش میپرسه

در مورد دعوت و .. ول کن خودشون حل میکنن جوری رفتار کن انگار خبر نداری اگرم به روت آورد بگو در جریان اینکه کی دعوت باشه کی نباشه نبودی 

یجوریه مثلا آخرین لحظه زنگ میزنه میگه بگو چقدر کادو بزاریمجی بگم اونموقه

بگو همسرم میزاره من خبرر ندارم. وضعیت مالی جفتتون در یه سطحه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب بگو چیز خاصی نیست که اگرم نگی احتمالا برادرشوهرت از برادرش میپرسهدر مورد دعوت و .. ول کن خودشون ح ...

یعنی مشکلی نیست چبگم چقدر داخل پاکت میزارم،اخه چندروز دیگه عروسی میریم بازم میخواد بپرسع

اره

بهش بگو همسرم قراره حساب کنه باز گفت بگو بهتره ما ختنثمها تو مساعل مالی دخالت نکنیم