2777
2789
عنوان

خانومای باکلاس و خوشتیپ

109 بازدید | 19 پست

من بجز یکی دوبار بیرون عینک نزدم میخواستم قواعد عینک زدن رو بدونم با چه استایلایی عینک بزنیم ؟ اصلا چه جاهایی عینک بزنیم ؟ وقتی وارد خونه ی کسی شدیم عینکمون رو برداریم یا مثلا وارد یه فروشگاه شدیم یا جلسه کاری و .... و کلا هر چی راجب عینک میدونین بگید ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی یادم اومد ابتدایی که بودم تو کلاس عینک زده بودم معلم بهم گف آفتاب بدم خدمتتون😂😂😂😂

منم یه چند بار دیدم میگن 😂ولی خب همه ی عینک ها که لزوما آفتابی نیستن تو عینک های غیر طبی درسته؟

من معمولا مهمونی ها از این عینک مطالعه ها هستن خیلی شیک هستن از اونا میزنم😅😍

بیرونم موقع رانندگی توی پاساژ توی خیابان تایم های که هوا خوب باشه عینک آفتابی میزارم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

معمولا بیرون و موقع رانندگی عینک میزنن ولی دیگه تو خونه و فروشگاه لزومی نداره عینک آفتابی

من یه قرار کاری دارم فردا با یه شخص میخوام عینک بزنم وارد اتاق کارش که شدم عینکم ر بزارم رو موهام ؟ یا جلف میشه ؟

من یه قرار کاری دارم فردا با یه شخص میخوام عینک بزنم وارد اتاق کارش که شدم عینکم ر بزارم رو موهام ؟ ...

یه جایی خونده بودم گفته بود عینکتونو رو میز یا جای دیگه نذارید. بذارید توی قابش

توی پاساژ سر بسته؟

اگه بزرگ باشه پاساژ  دیگه برنمیدارم وقتی عینک هست برای چی بردارم هی بالاخره که از اون پاساژ بیرون میام😅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍