2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو بیاید بگم براتون

268 بازدید | 16 پست

امروز با احتساب دکترم از اولین روز اخرین قاعدگی باید میرفتم تو هفته هفت، اما تو سونو برام زده هفته پنج و نوشته ک سن بارداری کمتر از ال ام پی است

در ضمن قلب هم تشکیل نشده ک گفتن برا هفته پنج زوده کسی بوده ک سن بارداریش اینطوری دوجور در بیاد?? 

بنظرتون خطرناکه??

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ی هفته اختلاف طبیعیه عزیزم

برا قلب هفته هشتم برو

لکه بینی نباشه و درد نداشته باشی یعنی همه چی نرماله

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

اخه از این نگرانم ک دو هفته بین سن حاملگی اختلافه

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

من ۶ هفته و ۶ روز رفتم 

۱۰ روز کوچکتر زده بود برام

قلب هم نداشت کلا جنین نبود و فقط ساک و زرده رویت شد

بعد دو هفته تو ۸هفته ۶ روز رفتم

قلبش میزد

ان‌شالله دو هفته دیگی میری و همه چی اوکی هست 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من نمیدونم عشقم.اما دعا میکنم بی دردسر تا زایمان بری.یه نی نی سالمو تپل مپلم به دنیا بیاری😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چقدر اختلاف دقیقا با ال ام پی داری؟

سونو سن زده پنج هفته دکتر حساب میکرد 6 هفته و 6 روز

مرسی دوستای گلم ببخشی ک یکی یکی جواب نمیدم ممنونم از همتون پس طبیعیه دیگه اره?? هیچی لکه بینی ندارم امروزم تو سونو دکتر گف جای قرار گیری اش خیلی خوبه ولی هم قلب نداشت هم اختلاف سن

من ۶ هفته و ۶ روز رفتم  ۱۰ روز کوچکتر زده بود برام قلب هم نداشت کلا جنین نبود و فقط ساک و زرد ...

ترانس واژینال میدونی چیه?? اون دقیق تره??