بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم نگران نباش.من توبارداری قبلیم همین قضبه روداشتم و مشکلی پیش نیومد.یعنی نزدیک پریودبعدیت باردارشدی عزیزم.مال من ده روز کوچیکتر بود و الان دخترم نزدیک سه سالشه.
قلب هم نداشت کلا جنین نبود و فقط ساک و زرده رویت شد
بعد دو هفته تو ۸هفته ۶ روز رفتم
قلبش میزد
انشالله دو هفته دیگی میری و همه چی اوکی هست
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مرسی دوستای گلم ببخشی ک یکی یکی جواب نمیدم ممنونم از همتون پس طبیعیه دیگه اره?? هیچی لکه بینی ندارم امروزم تو سونو دکتر گف جای قرار گیری اش خیلی خوبه ولی هم قلب نداشت هم اختلاف سن
زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛ دوستت نخواهد داشت.....