2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من کل تاپیکتون رو‌خوندم،در این وضعیت دل به دل دادن با پسرتون اشتباهه ، اگه هی کوتاه بیاین خواسته هاش و توقع هاش بیشتر میشه،درنهایت روزی میرسه که وسایل خونه رو میشکونه یا کتکتون میزنه که به خواستش برسه،اگه چیزی میخواد باید هزینش رو بده،هزینه ی ماشین خریدن قبولی توی کنکوره،پنیر مفتی وجود نداره،یا خودش بره سر کار پول ماشینشو بده،یا توی کنکور قبول بشه تا شما براش بخرید ،هرچی جلوش کوتاه بیاین بدتر میشه،از غر زدن هاش نترسید این بچه رسماً داره آیندش رو خراب می‌کنه ،در ضمن آخر دنیا بند دو آگاهی نیست،اخر دنیا طناب داری هست که خدای نکرده با این وضعیتی که درپیش گرفته میفته دور گردنش،اخر دنیا وقتی هست که توی یه کوچه ی تاریک با قمه تیکه پارش کنن و دفعه ی دیگه شانسی وجود نداشته باشه که نجات پیدا کنه

سلام میشه یکی از بدترین شکنجه هاروبگین چون من اصلا فکر نمی‌کردم توی جامعه اسلامی شکنجه صورت بگیره با ...

فقط بگم جوری شکنجت میکنن که بعدش افسردگی شدید بگیری 

و گوه خودتو بهت بدن بخور بخوری 

و بگی کاش میشد میمردم و این ذلت نمیپزیرفتم