2777
2789
عنوان

میخام برم موجهای آبی

167 بازدید | 13 پست

توی مشهد زندگی میکنم

میگم بعد تعطیلی برم 

تو اینستا دیدم درشو کنده بودن اونقد که شلوغ بود

چون برا عید همه از شهرای دیگه اومده بودن. 

بعدشم که مدرسه ها بازمیشه چیکار کنم

میترسم الان نوبت بگیرم برم جا نباشه

یکی از دوستام امروز رفته بود

یکم پیش پیام داد که خیلی شلوغ بوده

اصن نوبت نمیرسیدع ب ادم که ی چی سوار شی

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بهترین موقع برای ما مشهدی ها زمستونه ب نظرم

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

شما که مشهد زندگی میکنیدموقع خلوتی برید دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که مشهد زندگی میکنیدموقع خلوتی برید دیگه

خب مدرسه باز میشه زمانشم خیلی بده پنجشنبشم که میفته طرف صبح بدتر میشه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

کجای مشهدی شما؟

ازادشهر

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
اردیبهشت ماه خلوته، یا معمولا بعد از تعطیلات عید نوروز

خیلی دلم میخاد زودتر برم 

خیلی دلم گرفته دیگه توخونه عید هم نرفتیم جایی

خب مدرسه باز میشه زمانشم خیلی بده پنجشنبشم که میفته طرف صبح بدتر میشه

الان چنده بلیتش؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اینترنتی بگیری250حضوری300

چقد خوبه

تهران 800 تومنه

وای چرا انقد زیاد ؟؟؟

نمیدونم والا

استخر معمولی اینجا 400،500

موج های آبی چند ساعته؟