2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب منم با این وضعی که دارم فکر کنم باید حدود ۶۰ کیلو لاغر کنم😂😂

وزنت چقدره ؟

اگه زیاده و اذیتت میکنه برو عمل کن 

ببین اصن ی جوری میسازتت ک خودت میمونی توش 

اعتماد ب نفستو هیکلتو زیباییتو و ..... همرو از نو میسازه

وزنت چقدره ؟اگه زیاده و اذیتت میکنه برو عمل کن ببین اصن ی جوری میسازتت ک خودت میمونی توش اعتماد ب نف ...

خیلی وقته نرفتم راستش ولی به شدت زیاد اصلا

اسلیو؟

خیلی ضرر داره که

خیلی وقته نرفتم راستش ولی به شدت زیاد اصلااسلیو؟خیلی ضرر داره که

من بای پس کردم 

ضرری نداشته تا الان فقط الکی مردمو میترسونن 

من با وزن 120 کیلو شهریور ۴۰۲ عمل کردم الان ۷۵ کیلوعم 

داداشمم یک ماه پیش با وزن ۱۴۳ کیلو عمل کرده الان ۱۳۰ شده 

من بای پس کردم ضرری نداشته تا الان فقط الکی مردمو میترسونن من با وزن 120 کیلو شهریور ۴۰۲ عمل کردم ال ...

چقدر خوب

ریزش مو و کم خونی نگرفتی؟

اخه من همینطوری کمبود آهن اینا دارم و موهام همش میریزه 

چقدر خوبریزش مو و کم خونی نگرفتی؟اخه من همینطوری کمبود آهن اینا دارم و موهام همش میریزه

دروغ چرا من ریزش مو داشتم قبلا این عملم ریزش مو میاره اما باید مراقبت کنی دارو و مکمل مصرف کنی من نکردم هنوز ریزش دارم 

برای کم خونی هم باید قرص آهن بخوری

دروغ چرا من ریزش مو داشتم قبلا این عملم ریزش مو میاره اما باید مراقبت کنی دارو و مکمل مصرف کنی من نک ...

من آنقدر مو هام ریخت این چند وقت

یه عالمه مو داشتم شد یذره....

بدنت شل شده یا پوستتبا خوردن که درست نمیشه باید ورزش کنی مثلا بدنسازی‌یا هرچی که عضله بسازه

اگه ورزشو جدی بگیری یعنی از ماه دومت بدنسازی کار کنی حتی بدون رژیم فقط ورزش قدرتی کار کنی خیلی خیلی خیلی زیاد توی جمع شدن و سفت موندن پوستت تاثیر داره