2777
2789

خواب شبش خیلی کمه ولی کولیک هیچ وقت نداشت،این خوبه برای خواب بگیرم بخوابه زیاد؟ملاتونین دادم بی فایده بود

یا دافع البلیات

شیر میخوره هنوز؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شیرخشک اما کم

من پسرمو از شیر ک گرفتم خوابش درست شد

قبلش عذااااب میکشیدم هااااا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

تنها چیزی ک برای خواب بچه های من تاثیر داشت قرص زیرزبانی واناتونین بود، واناتونین سه ، هر قرص رو چهار قسمت میکنم یک چهارم میذارم زیر زبونشون و میریم تو تختخواب 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ساعت یازده شب میدادم نیم ساعت بعدش می‌خوابید ولی باز دمدمای صبح بیدار میشد

کلا بچه ی بدقلق هرکاریش کنی درست نمیشه تا به سن مدرسه برسن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم ببرش دکتر صد در صد آهن بدنش کمه منن دخترم کوچیک بود. امان تا ۵ صبح چشاش قرمز بود نمیخوابید بردم دکتر گفت از کمبود آهنه مگه درست نشد خوابش وروجک عشق الان فیلماش و میبینه میگه مامان نی نی کوچولو بد بوده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم